Şimdi Ara

kendi hosting'imi kuramazmıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim merak ettigim birşey var. ben kendi hosting'imi kurmak istiyorum. yani yazlnızca benim sitemi içine atıcam sitem buradan calısıcak. yapılıyormu böyle birşey acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar17 -- 25 Şubat 2007; 23:52:15 >

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar17 -- 25 Şubat 2007; 23:53:35 >
  • ööle bişi mümkün ama internet hızının baya iyi olması lazım ki eğer aynı anda 10'larca kişi girecekse senin PC'inden host ettiğin sitene site çöker. Çoğu insan açamaz siteyi yani internet hızın yetmediği için.
  • Hocam kendi bilgisayarında yapmak zor, ama makine kiralayarak yapabilirsiniz.
  • teklan var mesela bilgisayarı toplayıp gönderirsin sanırım ilk başlar içinde 200 ytl işini görür aylık sadece kendi siteni barındırırsın

Veya

Server satan yabancı hosting firmalarından bir tane dedicated server kiralayabilirsin. kampanyada olan 80 - 90 $'lara serverlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 26 Şubat 2007; 9:08:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.