Şimdi Ara

Kendi karakterinizin heykelini\büstünü yaptırtmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fiyatlar biraz makul olsaydı alırdım valla kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

Nesi saçma anlamadım Bu mantıksal bir problem veye teori değilki saçma olsun ? Benim tarzım değilsen anlarımda , neye göre saçma .

Bu işler zevk işidir, kimi nasıl wow t-shirt'ü alır, mouse'u alır aynı şey.

Saçma diyen arkdaşlar herhalde anime/frp /rpg/çizgi roman/action figure kültürüne biraz uzaklar. Size göre Diablo 3 limited editon almakta saçmadır ama ben sırf kutusu için bile alırım

Neye göre mi saçma ? Oyundaki gibi gerçek hayatta 6 gibi kısıtlı insan yüzü yok. Üzerinde PVP set olsun büstünü yaptır eeeee senin gibi milyon tane adam var PVP setli ne peki bu ? Ben söyleyim sadece alt tarafı üzerinde nickin yazıyor. ALttaki yazdığın ise tamamen saçmalık , WOW'u WOW yapan karakterler yerine oyunda 10 milyon tane olan karakterler satılıyor. O dediğin kültüre uzak değilim yani.

etrafına bi bak. iyice bi bak şimdi. senin gördüğün her şeyden milyonlarca insanda da var. at çöpe hepsini kendi imalatına başla

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

Nesi saçma anlamadım Bu mantıksal bir problem veye teori değilki saçma olsun ? Benim tarzım değilsen anlarımda , neye göre saçma .

Bu işler zevk işidir, kimi nasıl wow t-shirt'ü alır, mouse'u alır aynı şey.

Saçma diyen arkdaşlar herhalde anime/frp /rpg/çizgi roman/action figure kültürüne biraz uzaklar. Size göre Diablo 3 limited editon almakta saçmadır ama ben sırf kutusu için bile alırım

Neye göre mi saçma ? Oyundaki gibi gerçek hayatta 6 gibi kısıtlı insan yüzü yok. Üzerinde PVP set olsun büstünü yaptır eeeee senin gibi milyon tane adam var PVP setli ne peki bu ? Ben söyleyim sadece alt tarafı üzerinde nickin yazıyor. ALttaki yazdığın ise tamamen saçmalık , WOW'u WOW yapan karakterler yerine oyunda 10 milyon tane olan karakterler satılıyor. O dediğin kültüre uzak değilim yani.

etrafına bi bak. iyice bi bak şimdi. senin gördüğün her şeyden milyonlarca insanda da var. at çöpe hepsini kendi imalatına başla

Para yok ya .s .s

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.