bakın ben bu sitede yeniyim ama banawww.yugiohcardmaker.net te karta nasıl resim konulduğunu yazar mısın??? en kısa sürede lütfen
Picture URL yazan yere internetten her hangi bir resmin URL'sini yaz.(internette bulduğun resme sağ tıklayıp özellikler dedin mi orda URL'si vardır.)URL'yi yazdıktan sonra Upload'a basmana gerek yok.Herşeyi tamamlayıp Changeye basarsan kartın olur.Changeye bastıktan sonra bazen kart gözükmeyebiliyor.Eğer siteye üye olursan kartını hazırladıktan sonra Changeye yine bas.Resim gözükmese bile Save'ye bas.resmin sağ üst tarafta kayıtlıdır ordan açabilirsin.(NOT:üye olmadan Save'ye basamazsın.)
işte benim kartlarım burada
gerisi de burada
güzeller
Paralı mı
peki ya kartı siteye koymak nasıl olabiliyor bilen var mı acaba?????????
bazılarımız gördüğüm kadarıyla (yanlış gördüysem özür dilerim.)fotoğraflarını kendisi çekmiş yada çekilmiş bi fotoğraf koymuş bu da iyi fikir.bu iş biraz da yaratıcılık ister
Eski yugicilerden Odeon-Marikin şaheserleri:
To Be Continued...
İşte size darkrai Site paralı değil
benimkinde bir hata veriyor o da şöyle logged filan diyor
YA BENDE YAPTIM AMA KOYAMIYORUM
tu7ut7
1erkjgrtndgbtk.lgza
İşte Kart Budur Beyler... aRKadaşlar Yugioh Forumu muzu Büyütelim.Kendi Düellocu Takımınızı Kurun ve Düellolar Düzenleyip Bilgi Paylaşımında Bulunalım..Sadece Yugioh'culara Özel Forumumza Beklerizhttp://yugicafe-forum.yetkinforum.net/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme