skyscanner gibi websitelerinden hepimiz ucuz uçak bileti bulabiliyoruz. veya booking.com gibi sitelerden otel ayarlayabiliyoruz. fakat bildiğiniz üzere skyscanner tarzı sitelerden kredi kartsız almak mümkün olmuyor.
işte bu noktada ben devreye giriyorum :) siz linki atın ben biletinizi, otelinizi, turunuzu alıyım.
burdaki amaç ticari kredi kartlarımızın aylık kullanım limitlerini doldurmaktır. kesinlikle ek ücret talep edilmeyecektir. ..!!
ödemelerinizi istanbuldaki mağazama gelerek elden, atmlerden, internet şubesinden veya paypaldan yapabilirsiniz.
Ilımlı olarak bu tür mesajlara izin veriyoruz ancak güvenilirliğiniz de bizim ve bölüme gelen kullanıcılar için çok önemli. Şu an kuru bir yazıdan başka bir şey göremiyorum , daha fazla tanıtım yapmanızı sorulan sorulara cevap vermenizi ve forum üzerinde güven kazanmanızı öneriyorum. İyi çalışmalar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Ilımlı olarak bu tür mesajlara izin veriyoruz ancak güvenilirliğiniz de bizim ve bölüme gelen kullanıcılar için çok önemli. Şu an kuru bir yazıdan başka bir şey göremiyorum , daha fazla tanıtım yapmanızı sorulan sorulara cevap vermenizi ve forum üzerinde güven kazanmanızı öneriyorum. İyi çalışmalar dilerim.
GÜVENİRLİLİĞİM İÇİN NE GÖSTERMEM VEYA YAPMAM GEREK ? görüşlerinizi alabilirsem sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme