Şimdi Ara

kendi kurdugunuz serverlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERVER NASIL KURULUR,kuran biri varsa onun serverına girebilir miyim(değişiklik olu biraz)

• Valla DH den Birinin Bileceğini Sanmıyorm Ben Bilseydm Kurmuştm Şimdiye Kadar
  • Yapan arkadaşlar var arama bölümünden bulabilirsiniz
  • :P yoksa bile knightın eski versiyonu filan site verin indirelim(japko,twko olmasın ama)
  • ya sen neden küçümsedin bizi şimdi??? ben eskiden nasıl kurulacağı hakkında bilgi werdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

ya sen neden küçümsedin bizi şimdi??? ben eskiden nasıl kurulacağı hakkında bilgi werdim

Ya kardeş o linkleri bir daha verebilirmisin ben bu gece kurayım bir tane kendime
  • EVET EVET EVET AYNEN BEN DE İSTİORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana mı ??
  • Bende Yapacaktım ama Çok KArışık Bide Tam Anlamıyla YArdımcı Olan Birisi Çıkmadı ve Verilen Lnkler Hep Ölmüştü Yani Hepsini indir Sondan 1 Tane İndiremediğin Zaman Serverı Kuramıyorsun.. Yani Çok Zor Bi Olay..
  • up
  • YİNE DE YAPAN VARSA SERVERA ALABİLİR Mİ BİZİ
  • Ferdi abi Oyuna Geri döndüm Edana da eL Morad Priest İtem Plz. xD
    Bu arada Kurun bi TaNe server DH Olsun Hep Beraber TakılaLıM!
  • Loyn p.tesi charı veriyorum arkadaşla anlaştık ßß KO

seko edanada oynıyacaksan hakana yapış 2 tane char var şu an onda 61 master mage 55+ rouge her halikarda kasar seni xD

hafta sonu kendi server ımı kurmaya çalışıcam ayarlarsam sana link atarım bakalım pc kaldıracakmı olursa orda bana item pls aga de :)
  • ben yeni server kurdum yaaaa ismi türkko orda kurallar
    ingilizce karakter kullanan char açılmayacak ingilizce kullanan banlanacak

kosp,lure,ks,küfür türü şeyler yapan charına ban koyulacak (küfürden banlanan charına girmeye çalışınca karşısında sen charın banlandı türü yazıyla değil 1 sayfa ana avrat küfürle karşılaşacak)

premium türü bişiy yok

GM ler kafasına göre takılmayacak

(tabi bu sölediklerim sallama şeyler siz hayatınıza bunları yokmuş gibi sayarak devam edebilirsiniz)
  • biri nasıl kurululucagını soylesin de deneyelim bari(link de olur)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.