Bende Yapacaktım ama Çok KArışık Bide Tam Anlamıyla YArdımcı Olan Birisi Çıkmadı ve Verilen Lnkler Hep Ölmüştü Yani Hepsini indir Sondan 1 Tane İndiremediğin Zaman Serverı Kuramıyorsun.. Yani Çok Zor Bi Olay..
up
YİNE DE YAPAN VARSA SERVERA ALABİLİR Mİ BİZİ
Ferdi abi Oyuna Geri döndüm Edana da eL Morad Priest İtem Plz. xD Bu arada Kurun bi TaNe server DH Olsun Hep Beraber TakılaLıM!
Loyn p.tesi charı veriyorum arkadaşla anlaştık ßß KO
seko edanada oynıyacaksan hakana yapış 2 tane char var şu an onda 61 master mage 55+ rouge her halikarda kasar seni xD
hafta sonu kendi server ımı kurmaya çalışıcam ayarlarsam sana link atarım bakalım pc kaldıracakmı olursa orda bana item pls aga de :)
ben yeni server kurdum yaaaa ismi türkko orda kurallar ingilizce karakter kullanan char açılmayacak ingilizce kullanan banlanacak
kosp,lure,ks,küfür türü şeyler yapan charına ban koyulacak (küfürden banlanan charına girmeye çalışınca karşısında sen charın banlandı türü yazıyla değil 1 sayfa ana avrat küfürle karşılaşacak)
premium türü bişiy yok
GM ler kafasına göre takılmayacak
(tabi bu sölediklerim sallama şeyler siz hayatınıza bunları yokmuş gibi sayarak devam edebilirsiniz)
biri nasıl kurululucagını soylesin de deneyelim bari(link de olur)