Arkadaşlar muhasebeci tuttum, hala özel mesaj atanlar var, sağolun gerek kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Arkadaşlar muhasebeci tuttum, hala özel mesaj atanlar var, sağolun gerek kalmadı.
zaten tutmasaydın, bikaç ay sonra usulsüzlük yedikten sonra 2 yıllık muhasebeci paranı maliyeye öderdin.
quote:
Orijinalden alıntı: halısakal
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
zaten tutmasaydın, bikaç ay sonra usulsüzlük yedikten sonra 2 yıllık muhasebeci paranı maliyeye öderdin.
+9999999999
.
Cebindeki paranın muhasebesini kendin tutabilirsin. Ama mali muhasebeyi muhasebeci tutacak.
Gelir vergisi mükelleflerinin kendi muhasebelerini tutmaları mümkündür. Bunun için muhasebe bilgisine sahip olmaya da gerek yok. Eğer bilanço usulüne tabi değilseniz, sadece gelir ve gider kayıtları yaparak defterinizi oluşturabilirsiniz. Muhasebesini kendileri tutmak isteyenlerin şu yazıyı okumalarını tavsiye ederim. https://www.pratikvergi.com/2017/11/12/muhasebemi-kendim-tutabilir-miyim/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme