Şimdi Ara

Kendi numaram beni arıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
17.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok basit bir olay.. herkesin telefonunun dinlendiği bir ülkede bunu yapmak çok mu zor sanıyorsunuz :) programı var netde kredi alıp istediğin kadar yapabiliyorsun istediğin numaradan istediğin numaraya mesaj atabilir, arama yapabilirsin.. bu yolla eski sevgilimin şerefsizliğini yüzüne vurmuştum diğer eski sevgilisinin numarasından mesaj atarak
  • programın adı voipbuster, en az 10 ero kredi olması gerek. 2 kisiyi birbirine dusurebilrsin bu programla. ama amerika da şe yarmaıyor admalarda nasıl bi sistem varsa, tğürkiyede çok iyi işe yarıyor insanları kırdırmak istiyorsan bu programı kullan.
  • Hiç bir cevap adamı tatmin etmiyor beyler.

Ne duymak istiyorsun ha? Sana bu işin peşini bırak demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Arkadaşlar olay arkadaşımın başına geldi. Sabahtan beri kendi numarası onu arıyor açıyor ses yok bisüre sonra kapanıyor. Mesaj atmış az önce kendisine gelmiş cevap komik bi durum ama tırsmış biraz sebebi nedir sizce? İnternette araştırdım hattı dinleniyor olabilir yazmışlar benimde kafam karıştı biraz

dostum buna benzer bi durumda arkadaşımın başına geldi. onun numarasından bana ve diğer arkadaşlarına mesaj atıyodu yada değiştiriyodu mesajları. savcılığa şuç duyurusunda bulundu şuan içerde ciddiyim

• ulen canım sıkıldıkça ben de kendimi arayıp konuşayım, güzel bi fikir.
  • okul diye bi film vardi orda oluyordu
  • Fabrika ayarlarına geri dön.
    Seçenekler

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agressive`

lütfen telefonu yan yatırıp tekrar deneyin

Saol arkadaşım sayende sorun çözüldü Şaka bi yanada bugün aramamış yani ortada bi sorun kalmamış İlglilenen herkese teşekkürler
  • verse parçalarsın ama
  • Kendi numaranı aşkımdiye kaydet kendine mesaj o da geliyor.Bendede 5800 var
  • başkasın ismini sırf numara olarak kaydetmiş olabilir kendi numarası olarak
  • ARKADAŞININ TELEFONU SAMSUNG VE KENDİ NUMARASINI KAYDETMİŞ REHBERİNE SİLSİN REHBERDEN HERŞEY GEÇİCEK KORKMAYIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

ARKADAŞININ TELEFONU SAMSUNG VE KENDİ NUMARASINI KAYDETMİŞ REHBERİNE SİLSİN REHBERDEN HERŞEY GEÇİCEK KORKMAYIN...

adam aynştayn beyler tamam sakin şimdi yavaşça elindekini yere bırak
  • cool story bro
  • sıra onda olummmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

ulen canım sıkıldıkça ben de kendimi arayıp konuşayım, güzel bi fikir.

• 2 dakika önce başıma geldi buraya geldim korkuyorum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Birisi telefonunu senin arkadaşının telefonuna kayıt ederken kartvizit bilgilerinde İsim yerine arkadaşının numarasını yazmış olmasın?

adamin beyni yakacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk önce başıma geldi konu hortlasın
  • Arkadaşından hemen ayrılmanı öneririm.kesin Bi okluk var.sende ok yoluna gidersin adamım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.