Şimdi Ara

Kendi saçını kendisi kesen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da bulunan en iyi berberlerden birine traş oluyorum. İlk traşını çok beğenmiştim çok iyiydi. Ama ikinci traşta biraz çizgisini bozmaya başladı ve üçüncü traşta aynı şekilde idare eder bir kesimdi. Daha dördüncü traşta işin ucu koptu gitti mahalle berberi tarzında bir kesime döndü Verdiğim para az değil iyi para ödüyorum. En sonunda gerekli aletleri alıp kendi saçımı kendim kesmeyi düşünüyorum. Gerekirse bu işin eğitimini alacağım. Yoksa bu kasaplar bizi koyun gibi kırpmaya devam ederse halımız duman.

• adam seni bişey sanmış ilk başta özenmiş. sonra sonra bakmışki hikayenin tekisin. yalandan doğrayıp göndermiş
  • kendi saçını kesmen çok çok zor.benim saçım çok dalgalı diye arada kesiyor yamukta kessem anlaşılmıyor ama saçın düzse hiç girme bu işe.daha iyi bir berber bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

adam seni bişey sanmış ilk başta özenmiş. sonra sonra bakmışki hikayenin tekisin. yalandan doğrayıp göndermiş

Hahaha iyi güldüm Doğru dedin benim muhabbetim pek iyi değildir berberlerle. Sonuçta tanımadığım birisi. Tanımadığımlada goygoy yapamam, adamda sıkılmıştır benden kırpıp göndermiştir
  • evde anca makinayla 3 e vurursun öyle makası alayım keseyim diye bir olay yok
  • Berberin yamuk kesip bıraktığı ense traşımı evde kendim düzeltebiliyorum ama makasla kesim nasıl olur ondan emin değilim.
  • 4 senedir kendim kesiyorum. Ama öyle makineyi alıp 3-5 numara falan değil. Biraz uzun sevdiğim için makasla ince çalışmak gerekiyor. Mümkünse bir karşına bir de arkaya ayna olacak şekilde bir düzenek ayarla. Keserken sakın acele etme, haşırt diye kocaman kesip direkt istediğim kısalığa getireyim diye uğraşma. Azar azar git. Kesinlikle önce en kenarlardaki saçlardan başlama. Küçük hatalar yapabilirsin ama yaptıkça öğreneceksin. Berberin batırmasındansa kendim batırmayı tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bikere denedim çok iyi gidiyordum harika kesmistim sonra son makası fazla atınca saçımın bir yanı açıldı mecbur jiletle kazimak zorunda kaldım.Keloglan gibi dolastim bi süre evde

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

4 senedir kendim kesiyorum. Ama öyle makineyi alıp 3-5 numara falan değil. Biraz uzun sevdiğim için makasla ince çalışmak gerekiyor. Mümkünse bir karşına bir de arkaya ayna olacak şekilde bir düzenek ayarla. Keserken sakın acele etme, haşırt diye kocaman kesip direkt istediğim kısalığa getireyim diye uğraşma. Azar azar git. Kesinlikle önce en kenarlardaki saçlardan başlama. Küçük hatalar yapabilirsin ama yaptıkça öğreneceksin. Berberin batırmasındansa kendim batırmayı tercih ederim.

Yorumunuzu dikkate alacağım. Bende çok kısa sevmiyorum zaten orta uzunlukta olacak saçım. Bu yüzden hata yapsam bile çok belli olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi ince çalışma yapmak lazım, gerekirse 2 saat sürsün ama temiz olsun.

• Ben de sürekli kafasına göre kesen her gidişte farklı tarz kesen kişilerden bıktığım için 45mm kesen Panasonic er gc 40 s aldım saç makası ve tarak ile toplam 190 lira tutmuştu 3-4 yıldır kendim hallediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hata yapıyorsunuz pahalı olan iyi olacak değil. Bence ne 60 yaşındaki mahalle berberi ne de avmlerde,çarşılarda vb yerlerdeki berberlere gitmeyin. En iyisi mahallede veya yakında müşterisi bol(akşamları geçerken görünür) en az 3 kişinin çalıştığı orta düzeyli yerlere gidin. Benim Ankara'daki berberim öyleydi. Randevu sistemiyle çalışır ve bi kestiği müşterisi hep ona gelirdi. Bende semt bile değiştirsem ona giderdim.
  • O her zaman geçerli olmuyor malesef. Mesela bizim burada bir berber var hep doludur sürekli iş yapar ama genelde kahvehaneden çıkıp gelmiş amcalar dayılar oluyor içeride. Onlarda alışmış tabi kasap havasına 10 lira verip kestiriyorlardır.
  • Ben kendim kesiyorum. Herhangi bir eğitim almadım. Meraklıyım sadece.universiteye giderken 1 yıl yurtta kaldım. oda arkadaşlarımın saçını da kesiyorum. Halen kendi saçımı kesiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn77 -- 7 Mayıs 2017; 18:32:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.