Ben Zamanında Yapmıştım Yine Yapmayı Düşünüyorum Gerçekten Hoş Oluyor
peki çıkartırken nasıl olacak iz kalmasın ?
Benim netbook umun kapağı pütürlü çıkartırken sorun yaratır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: unchange
peki çıkartırken nasıl olacak iz kalmasın ?
Benim netbook umun kapağı pütürlü çıkartırken sorun yaratır mı?
Netbook üzerinde kullanma zaten kenarları zamanla kavlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: xxömür
arkadaşlar benim sorum su benim tam 5.9 cm capında yuvarlak bi logo cıkartmam lazım bunun boyunu bilgisayarda nasıl ayarlayabilirim cıkarttıgımda direk o boya cıksın bunu sadece daire olarak değilde köşeli her sekil icin nasıl yapabiliriz mesela 10*4 cm 8*2.5 cm gibi nasıl ayarlanır
Bir kaç tane deneme baskısı alırsın. Tam çıkmazsa oranlarsın.
Benimde aklımda böyle bişeyler vardı. Çok yardımcı oldun saolasın.:)
makas ve pritt yamam ( pritt 2.50 TL olmus yaw bende kores aldım 40 kuruşa ) . Renkli kartuş alma gibi bir bütçe çökertme zahmetine girmeden reklamcı buldum a4 fotoğraf kağıdına 2 liraya basıyolar .Artık naspise bu akşam paylaşcam kasanın fotoğraflarını ..
Sonunda bitti jack'i yapıştırmasa mıydım acaba?
pencere sağalt köşe msi siyah logo. yan panel sağ üst No Fear t-shirt baskısı. yan panel sağ orta Ünlü bir whiskey burdan faydalarına bakabilirsiniz. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=jack%20daniels yan panel sağ alt gta IV deki ana karakterimiz sırp Niko Bellic.
bende en kısa zamanda assassins creed i ve crysis i yapştracam çok teşekkürler fikir kiminse
Oh be tekrar buldum bu konuyu..
Takip.
renkli yazıcı yok elimde siyah beyaz var ama siyah renkte bişiler denedim gayet güzel oldu
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Oh be tekrar buldum bu konuyu..
iyi olmuş gördüğüme sevindim bu konuyu
Bu konunun tekrar gün yüzüne çıkması iyi olmuş.
fotolarda güzel gözüküyor, yakından bakmak daha iyi olacaktır ama bu imkanımızda yok tabiki. yarın bende yapmayı düşünüyorum, Caner hocama teşekkürler
arkadaşlar resmin boyutunu en basitinden photofiltre programı ile ayarlayabilirsiniz. resmi phtofiltre ile açın üst menülerden resim > resim boyutuna gelin burdan pixels yazan yeri cm yapın. resmin boyutunu isteğinize göre daha rahat ayarlayabilirsiniz
Güzelmiş gerçekten. İş yerinde bütün malzemeler mevcut güzel bir çalışma yapmak lazım.
Super konu tesekkurler(turkce karsiti degilim klavyede harfler yok)