arkadaşlar portları felan açtım amx mod 56 tane plugin sxe felan hepsini tamamladım.en son olarak kendime full yetki verdim.ve oyuna giremiyorum. geçersiz şifre hataı alıyorum.Anlayanlar lütfen yardım edin.HLDS konsolunun yazıları :
Menu item 56 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx" Could not establish connection to Steam servers. ] deadly ] amx_admins No auth servers parsed Disabling Valve Authentication. No masters loaded Using default master SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined L 08/28/2012 - 08:03:57: [admin.amxx] Login: "Deadly<1><STEAM_ID_LAN><>" kicked due to invalid password (account "DeaDly") (address "192.168.1.2") Dropped Deadly from server Reason: Kicked :"Servere giris hakkiniz yok..."
BUDA USER DOSYASININ KAYDI
"DeaDly" "abcdefghijklmnopqrstu" "159753123" "a"
amx mod x yüklü burda yanlış olan ne ki? Yada sw me botlardaki gibi direk 127.0.0.1 yazarak sorgulama olmadan girebilirmiyim? resim
- Hocam, hataya tamam deyin. Consolu ["] açın. Haklar onaylanmadı diyor ise şifre yanlıştır.
- Bir de ' "DeaDly" "159753123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" ' bu şekilde ekleyin.