Şimdi Ara

Kendi Teknolojim Olsun İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Yerleştirme Sıralamam 25-35 bin arasında gelecek diye tahmin ediyorum. Ben C# Ve C++'ı iyi derecede bilen birisiyim programlama dili olarak. Mekanikden de anlıyorum az çok ve başlıkta bahsettiğim gibi kendi teknolojimi yaratabileceğim bir mesleğe yönelmek istiyorum. Uzay mühendisliği düşünüyorum ilk. Onun dışında ne önerebilirsiniz? Kendimi ben geliştiren birisiyim her alanda çalışmayı da seviyorum. Hani kendi teknolojimden kasıt kendi üretebileceğim mekanik birşeyler. Ne dersiniz?

• eem ve makina yandal olark bunlardan karıştır kısacası ana bi alan belirle diğer alanlardan da alarak mekatronik mühendisi ol ondan sonra önün açık ne yapmak istedğin sana kalmış .

peşin not: ypabilirsen yap ben o sıralamada olsam yıldız makina yazardım
  • Yildiz makine düşünüyorum ama uzay mühendisliği hevesi var bende hep ve hani arastirdigim kadariyla uzay/uçak muh. Makinenin aerodinamik falan öğrenmiş hali sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itü Uzay Mühendisliği tutuyorsa git bence uzay mühendisliği nin calisma alani cok genis makine,enerji,itki sistemleri,havacilik gibi alanlari kapsiyor.

• Onu çok iistiyodum ama maalesef tutmayacak gibi. THK uzay tutabilir ama

• O zaman YTU Makine dusunebilirsin,makine muhendisliği de uzay muhendisliği ile cok yakin.

• Makine okuyup Yuksek lisansi uzay üzerine yapsam?

• O da bir seçenektir,yalabilirsin.

• Makine de çok fazla kişi var diye pek düşünmuyorum bide dersleri zor diyorlar özellikle mukavemet

• Her bolumun kendine gore zorluğu vardir,oyle dusunmemelisin her halukarda caliscaksin zaten.

• Orası doğru ama hani ben üniversiteyi yatarak geçicek tiplerden değilim. Mekanikle bişeylerle uğraşmayı seviyorum zaten. Kendim öğrendiklerimi hayatımda uygularım bişeyler yapmayı çalışırım. Mesela uzay okusam direk 3 yılda filan Drone yapmaya çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.