Şimdi Ara

kendiliğinden gelen titreme?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
93.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şeytan dürtünce oluyor, mesela yağmurlar da meleklerin göz yaşlarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flavis -- 25 Temmuz 2011; 3:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavis

evet şeytan dürtünce oluyor, mesela yağmurlar da meleklerin göz yaşlarıdır

Cidden inanıyormusunuz bunlara Bi taraftan bunları söyleyip diğer yandan islamda batıl inanç yoktur demeniz aslında çelişkili değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+
    herhangi iki insan arasındaki genetik fark sadece %1 in %10 u kadardır.

quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY
    Hemen gidip bir dna testi yaptırıyorsun, %99.995 (± %0.005) Azer Bülbül ile bir akrabalığın çıkacak.
    Ne kadar titreme geliyorsa o kadar yakın akraba çıkma ihtimaliniz yüksek.

Oldu mu şimdi?
    Takıldığın şeye bak gece gece. Allah iyiliği versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 25 Temmuz 2011; 4:15:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+
    herhangi iki insan arasındaki genetik fark sadece %1 in %10 u kadardır.

quote:

Hemen gidip bir dna testi yaptırıyorsun, %99.995 (± %0.005) Azer Bülbül ile bir akrabalığın çıkacak.
    Ne kadar titreme geliyorsa o kadar yakın akraba çıkma ihtimaliniz yüksek.

Oldu mu şimdi?
    Takıldığın şeye bak gece gece. Allah iyiliği versin.

geceleri bana birşeyler oluyor kusura bakma

•  kendiliğinden gelen titreme??
  • quote:

Orijinalden alıntı: samican

rölantin bozulmuştur

Al Sana bilimsel Açıklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: .toRnadoS

bazen bende de olur.genelde tuvaletteyken oluyor,omuzlarım ileri geri hareket ediyor.garip bir duygu

Mıçmadan gelen enerji ile titriyorsun koçum bişey yok
  • bana da olur arasıra genelte tuvelette iş bitince oluyo ama normal otururken filn da oluyor..dedigin gibi kafa filn dönüyo böyle...titreme önce içimden başlıo böle içerdeki gobegimdeki kaslar filn titriyo sonra dışa vuruo ya geriye dogru kendini atma ya kafa dönmesi vs...hoş zevkli ama..büük ihtimal sinir ve hormon sistemin yaptıgı bi ayardır..
  • degauss et kendini
  • Bana da oluyo bazen süper bişey la vücuda reset atılmış gibi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

degauss et kendini

hocam denedim çok kötü oldu bir anda dünya 30 derece sağ yatmış gördüm ama titreme geçti şimdilik
  • kalp ile ilgili bi olay kalp o sürede titremeden önce 1-2 sn durar ve yeniden atmaya başlar başladığı an bi anda titrer ve vücut eskisi haline gelir otomatik defibrilatör gibi eğer kalp 1-2 sn daha beklerse ölebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YERER

kalp ile ilgili bi olay kalp o sürede titremeden önce 1-2 sn durar ve yeniden atmaya başlar başladığı an bi anda titrer ve vücut eskisi haline gelir otomatik defibrilatör gibi eğer kalp 1-2 sn daha beklerse ölebilirsiniz

durar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Genellikle wc de olur bana da.

dediğim gibi "tuvalet ölmek için en ideal oda"

Şaka ?

yok læ bildiğin teori

çoğu kişiye bu olay tuvalette oluyor ve yukarıdada arkadaş yazmıs beyin öldüğünü sanıp elektrik yolluyormuş

bu da tuvaleti ölmek için en ideal yer yapar

problem?

beyin uykuya dalarken öldüğünü sanıyor

tuvaletteki olay tamamen üst tarafınızda duran 4 köşeli delikten kaynaklanıyor. o delik sürekli açık olduğundan
    ( tamamen insanı ihtiyaç, ciğerlere iyi gelir ) ve tuvaletimizin kapısı genelde kapalı olduğundan evin içiyle arasında ısı farkı oluyor

4 köşeli delik derken kast ettiğin ne?

gecenin bu saati anlama yeteneği düşüyor

havalandırma deliği ya

• Uyurken bana oluyo irkilerek uyanıyorum bi anda sonra tekrar falan oluyor.Vücut o kadar çok yavaşlıyor mu ne
  • ohşşş
  • bugün ps3 başında bir yabancı ile headset takarak konuşurken öğlen yemeğini atladım akşam yemek yerken elim titriyodu açlıktanda olabilir yani
  • Dalga geçtiğiniz kadar basit bişi değildir bu konu. İslam dinine inanan arkadaşlar için anlatayım.
    Yatak odası, banyo wc gibi namahrem kısımlarınızın dışardan gözükebilecek şekilde soyunacağınız yerlere girerken Desdur çelikmeli ve "sağ ve sola namazınızı bitirdiğinizde yaptığınız gibi selam vererek" sonrasında sol ayağınızla girmeniz gerekmektedir.
    Bazılarınız kime destur diyoruz girdiğimiz yerde kimse yokki diye düşünebilir. Ama dünya sizin gözünüzle gördüklerinizden ibaret değildir.
    Titremenizin nedeniyse değişik sebepler olabilir. Başka evrenlerden gelen bi enerjinin sizle temas kurması, (Dokunması, Değmesi gibi), Yada destur demediğinizden ötürü defterinizi tutan meleğin sizle içeri girmesi ve sizi o halde görmesinden ütürü haya etmesi (Destur deseydiniz dışarıda kalırdı).

Bunlar basit şeyler değildir. Ama işte ülkemizde aileler başka işleri önemseyerek islami eğitimi önemsemiyorlar. ve islam açısından cahil bir toplum oluşuyor.
    Bazı aileler ise bir insanın yolundan gitmesi için özellikle çocuğunu ALLAh'ın yolundan çevirmeye yönelik öğütler veriyorlar. Tabi sorsan amaç o değil ama sonuç itibariyle bazılarının gözünde islamı yaşayanlar yobaz oluyor .

Not: Burada okuduklarınız size komik geldiyse Allah yolundan çok uzaklardasınızdır. Bilinki takip ettiğiniz yol sizi ateşe götürecek ;)
    Bir kezde kendi kendinize bilinçli olarak titreyip toparlanmanız gerekmektedir.
    Evli ve inançlı arkadaşlar için bi uyarı daha. Yatak odasına girerken destur çekmeyenin nikahı düşer. Nikah tazelemesi gerekir. Sebebiyse senin için helal olan eşinin mahremini başka varlıkların görmesine sebep olamaktır.

• belki bu amca seni izliyodur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.