Şimdi Ara

Kendim Yaptığım Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IaMChak0

SS ıstıyoruz

SS ıstıyoruz.SS ıstıyoruz
  • bir oda içinse son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum bu kadar güçlü bir sistemin...ama büyük bir alansa bulunacağı yer işler o zaman değişir
  • gerçekten ev için çok güçlü bir sistem.
    yoksa düğün salonu felanmı işletiyorsunuz
  • süper bişi heralde resmini koyarsan süper olur zaten pioneer ler işi pişirir önden bi tane daha subwoofer da warmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaNTeDeWiL -- 7 Eylül 2008; 15:11:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoLf_YaLı

snn sölediğin gibi olsa 400wat lık bi amfi kaldırmaz bu kadar şeyi merak etme ben bu sistem için 3 ay çalıştım

abi bu amfi bass amfi mi yoksa stereo amfi mi cvp yaz ya
  • 1,5 ay zaman geçmiş hala foto koyacak telefonu tamirdeemiş hiç mi arkadaşı yok ya da etrafında teli olan çeksin göndersin zor bişe deil...

eğer bnm böle bi sistemim olsaydı fotolarını napar eder koyardım
  • Arkadaşın 4000 watt lık bir ev amfisine sahip olması mümkün değil.Üzerinde 4000 watt yazması 4000 watt olduğu anlamına gelmez.
    Ben 1000 watt lık bir power la yıllardır düğün yapıyorum.
  • Zaten "Ziya" bir arkadaşmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scat_lift

1,5 ay zaman geçmiş hala foto koyacak telefonu tamirdeemiş hiç mi arkadaşı yok ya da etrafında teli olan çeksin göndersin zor bişe deil...

eğer bnm böle bi sistemim olsaydı fotolarını napar eder koyardım

bencede ben kızmıyorum ama çok merak ettim abi hadi koy artık
  • Sanırım arkadaş yalan oldu.
    Bu arada düğün salonların da sistemler 1 KW ile 2 KW arası değişiyor. Ki bu dediğim yerler öyle uyduruk yerler değil 300 M2 salonlar ki o bile çok geliyor.

4 KW bir oda da ki en fazla 50 M2 olsun orası imkansız.

Ve sana da şunu söyleyeyim ben kendim 200 W bir ampli yapabilir yaparsam JBL 1000 W Woofer'i alacam. O Woofer'in gerçek giriş gücü 250 W

Arkadaşım sen baya bir uçmuşsun. 4 KW ne demek sen biliyor musun.

Reina da ki sistemler bile 15 KW zor var. Bütün boğaz inliyor yapma etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

SS ıstıyoruz

SS ıstıyoruz.SS ıstıyoruz

ss isterim illede ss ss banane banane ss sssssssssssssss
  • Reina için 15 kw az be yağ kaç kişilik bu disko yeri bilen varmı ayrıca 10 kabin koysan o değeri geçer
  • arkadaşlar boşuna cevap yazmayın arkadaş bilgisiz biraz bu konularda üzerinde yazan rakamlara aldanıp buraya yazmış olabilir ilk mesajının yazılışından da bu anlaşılıyor zaten çok detaysız basit ve marka adlarınıda yanlış yazmış resim koysa bile hüsrana uğrayacaksınız yani
  • yazılanlar güzel .arkadaşta yeni galiba hızlı girdi sonra kayboldu fazla üzerine gidildi galiba olur böyle şeyler .
  • Bende bi dönem bundan 3-4 yıl evvel quadral QLX 210 kolonlar ve modeli aklımda şu anda değil ama TEAC amfim vardı, stereo giriş seviyesinden biraz daha iyi diyebilirdim. Amfi yaklaşık olarak 10 ksur kiloydu ve 2x100 Watt gücündeydi.Aşşağıda resimleri olan QLX 210 quadral kabinleri adeta bozguna uğratıyordu iki tane daha taksam onlarıda bozguna uğratacağından emindim.Şimdi o sistemleri sattığıma binpişmanım .Düşününki 4000 W bir amfi oy oy dememiz lazım Şimdi elimde sadece 5+1 giriş seviyesi olan bir sony amfi ile idare ediyorum.Şu anda tek tesellim evde..coşkuyu veren en alttaki resimlerde mevcut olan SA-WM500 Subwoofer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 12 Eylül 2008; 11:13:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

Reina için 15 kw az be yağ kaç kişilik bu disko yeri bilen varmı ayrıca 10 kabin koysan o değeri geçer

Arkadaşım sen heral de 15 KW az birşey sanıyorsun. 10 Kabinle o değeri vermen imkansız. O kolonların kaldıracağı güç kapasitesi vardır. Amplinin kapasitesi vardır. Kolay değil yani .

En son duyduğuma göre 20 KW miş de emin değilim yani.
  • linklere bakman yeterli kanımcahttp://www.electrovoice.com/products/51.htmlhttp://www.electrovoice.com/products/310.html hayli hayli yeter 10 kabin.
  • iyiymişş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeHsHeT

quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

Reina için 15 kw az be yağ kaç kişilik bu disko yeri bilen varmı ayrıca 10 kabin koysan o değeri geçer

Arkadaşım sen heral de 15 KW az birşey sanıyorsun. 10 Kabinle o değeri vermen imkansız. O kolonların kaldıracağı güç kapasitesi vardır. Amplinin kapasitesi vardır. Kolay değil yani .

En son duyduğuma göre 20 KW miş de emin değilim yani.

kaldırabilir değer olarak 10 kabin belki 15Kw güç edebilir ama burda daha önemli olan onları besleyen amfilerin güçleridir yani siz 1Kw kaldırabilen bir hoparlöre 50w güç verirseniz alacağınız ses de 50w değerinde olucaktır ki ben açık havada 1600watt değerindeki bir amfiyle beslenen 6 adet kabinle kulaklarımın rahatsız olduğunu bilirim 15Kw ciddi bir güçtür ve ulaşılması hayli zor ve maliyetlidir laila için böyle bir güce ihtiyaç war mıdır bilemiyorum tabi izmirde yaşayan biri olarak

• istediğin güç olsunhttp://www.electrovoice.com/products/281.htmlhttp://www.crestaudio.com/products/browse.cfm/action/detail/item/116237/number/CFA-9200-AB/cat/322/begin/0/Pro+9200.cfm diskolar güç ister herzaman daha isterler para muhim olmaz istenen güce daha az kabinlede ulaşılır. açık havada kişi başına 1 w güç iyidir siz 1 w tın üstüne çıktığınız anda eldeki sistem yeterlidir ama iş disko için 10 w yeterlidir o yüzden kaç kişi diye sordum bodrum halikarnas diskosu 3000-5000 kişilik, avrupada ilk 3 olması lazım aldığı kişi itibariyle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.