Bildirim
KENDİME AYARLADIĞIM SİSTEM UYGUNMUDUR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardım lütfen -
-
-
En kötü Corsair vs650 psu olmalı.
Anakart msi gaming 5 yerine Gigabyte gaming 5 alınmalı. ( Çok daha iyi.)
8 gb tek modül ram yerine 4x2 1600 mhz alman ram performansını azda olsa arttıracaktır (gözle görülür bir fark olmasa da 4x2 öneririm.)
Zalman z3 yerine daha büyük bir kasa tercih et. Z5 biraz daha büyük onu tercih edebilirsin.
Ssd olarakta 40 lira daha fazla verip Corsair force almalısın -
SSD yi cıkart kasayı xigmatek talon yap ekran kartınıda AMP versiyonunu al sonrada tepine tepine kullan ..
Gigabyte ın gaming 5 in msi dan aradaki parayı hak edecek bir farkı yok ( benim görüşüm)
Tek modülle Çift modülün farkını ram testlerde ancak anlarsın kullanım farkı yok.
BEn ssd ye ssd demem samsung olmadıkça( bence ssd gereksiz o sistem zaten yeterince hızlı olacak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 26 Ağustos 2014; 2:56:51 > -
Milyonlarca konu actin al artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fake üyelikler fake konular
cevap vermeyin sakın !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X