Şimdi Ara

Kendimi ifsa ediyorum(ss li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

kepçe kulak ameliyatı ol

Dusunmedim degil ama ileride olabilirim belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No4

Hoşgeldin arkadaşım.
    Gayet iyisin, dizi oyuncularına benziyorsun.:)

Hocam tus dan iyi puan alıp göz doktoru olursam ameliyatınızı ben yapıcam unutturmayın.

Sen kendini ifsa etme cesaretini gostersen ben sana boyle bir yorum yapsam hos olur mu acaba?

Tipimi atmıştım daha önce foruma. Yorumlar güzeldi. Yorumlara katlanamıyorsan atmazsın. Bana böyle diyen biri olmadı. Adı üstünde yorum ne diyeceğime sen karışamazsın. Ağız benim istediğimi söylerim. Kaldıramıyorsan atmazsın küçük adam.

Neden kaldiramamazlik yapayim ki.En azindan hos degil bu tur yorumlar.5 yildir forumdayim boyle bir yorumla karsilasmamistim.Benden buyuk olabilirsin ama dedigim gibi hos degil.Empati kurabilirsin aslinda :)

İnsanları hoşnut etmeyi empati yapmayı uzun süre önce bıraktım. Kolay gelsin iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No4

Hoşgeldin arkadaşım.
    Gayet iyisin, dizi oyuncularına benziyorsun.:)

Hocam tus dan iyi puan alıp göz doktoru olursam ameliyatınızı ben yapıcam unutturmayın.

Sen kendini ifsa etme cesaretini gostersen ben sana boyle bir yorum yapsam hos olur mu acaba?

Tipimi atmıştım daha önce foruma. Yorumlar güzeldi. Yorumlara katlanamıyorsan atmazsın. Bana böyle diyen biri olmadı. Adı üstünde yorum ne diyeceğime sen karışamazsın. Ağız benim istediğimi söylerim. Kaldıramıyorsan atmazsın küçük adam.

Neden kaldiramamazlik yapayim ki.En azindan hos degil bu tur yorumlar.5 yildir forumdayim boyle bir yorumla karsilasmamistim.Benden buyuk olabilirsin ama dedigim gibi hos degil.Empati kurabilirsin aslinda :)

İnsanları hoşnut etmeyi empati yapmayı uzun süre önce bıraktım. Kolay gelsin iyi forumlar.

Neyse dostum daha fazla tartismaya gerek yok.Iyi forumlar

• Ne diye kendine yakışıklı ve karizmatik dedin? Her önüme gelenle düşüp kalkan biriyim ama senin hiç şansın yok. Üzülme!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Ne diye kendine yakışıklı ve karizmatik dedin? Her önüme gelenle düşüp kalkan biriyim ama senin hiç şansın yok. Üzülme!

Tekrardan dedigim gibi kendim icin yakisikli veya karizmatik demedim.En azindan kimseyle yatip kalkmayi da dusunmuyorum.Iyi forumlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.