Şimdi Ara

Kendimi nasıl geliştiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise son sınıf web tasarım bölümünde okumaktayım. Staj görmekteyim. Algoritma mantığım baya kuvvetli.
    Html (iyi)
    Css (iyi)
    Asp (az)
    Php (az)
    C# (orta) derecede bilgim var.
    Kendimi nasıl geliştirebilirim.
    Şuan staj gördüğüm yerde bişey öğretmiyorlar.
    Bana önerebileceğiniz stajyeri varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-omer-professional -- 14 Ocak 2016; 23:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerde yaşadığını bilmiyoruz ki bi kere? eğer istanbulda yaşıyosan. Elini sallasan ellisi bir sürü yer var. Git bedavaya çalış zaten hemen alırlar
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    İstanbul

• Bana kalırsa en iyi gelişme yönü uygulama yapmaktır. Öncelikle html css bilmen artı bir özellik. Yola neyle başlayacağını seçmen lazım. Örnek olarak php seçtin. Bunun üzerine sürekli uygulamalar yap. Üye girişi, yönetim paneli, panelinde sürekli eklentiler geliştir. Hava durumu, döviz kuru vs. Bununla birlikte araştırmaya başlayacaksın ve ögrenmeye başlayacaksın. Ben php kullanıyorum hızlı bir dildir. Html ürettiği içinde yabancılık çekmezsin. Yolu çiz uygulama geliştir.

Saygılar.
  • idvee İ kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler

• Bilgilerinle kendini web alaninda gercekten guzel yerlere getirebilirsin.Ozellikle Turkiyede diger ulkelere gore .Net dilleri daha fazla kullanimda senin fark yaratman icin .netin enterprise tarafina girmen lazim.Yani c# bilgim var diyosun gercekten iyi paralar kazanmak istiyosan Mvc desenine uygun sekilde Asp.net uygulamalari gelistirirsen istedigin seviyeye ulasirsin.Ama gercekten tasarim kaliplarina uygun sekilde kod gelistirmen lazim.Nesne temelli programlamaya asina olman lazim.Bunun yaninda javascript ve web guvenligi hakkinda bilgi sahibi olmanda seni digerlerinden one cikarir.Genel olarak kariyer.net gibi sitelerde .net yazilim gelistirici seklinde ilanlara bakarsan hangi yolda ilerlemen gerekip hangi teknolojileri ogrenmen gerektigine karar verirsin

İyi Kodlamalar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.