Henüz evi toparlama aşamasında olduğum için ne kablolarla ne de hoparlörlerin yerleşimiyle ilgili hiçbirşey yapamadım. Sadece bağlandılar ve duruyorlar. Perdenin kıvrımları ve gerdirme ile ne sağladığımı göstermek için en hızlısından ve salla sapa bağlayıp bir iki düzgün fotoğraf çekmeye çalıştım gece gece. Bu ara ancak bu kadar vakit bulabiliyorum. Yine de denemek isteyenlere fikir verecektir.
Zaten bu yapılanın bir üstü de fixed frame perde. Bence gayet başarılı olmuş. İlk izin dönemimde bununla ilgili aksiyon alıyor olurum. Perdenin en altındaki beyaz çubuk kenarlarındaki ipin geçtiği yuvarlak vidaları siz mi yaptınız perdenin orjinali mi bu şekildeydi ?
RoMeOkTaY
kullanıcısına yanıt
Perdenin alt çubuğunun sağ ve solundaki plastikler yerinden çıkartılabiliyor. Onları söküp, arkalarından kontra somun ve pul kullanarak vidaladık. Malzemeyi aldıktan sonra, çok zor bir işlem değil.
tugsayT
kullanıcısına yanıt
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Zaman bulup uygulamayı yaptıktan sonra buradan paylaşırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme