Arkadaş benden büyük bir kadın aşık oldum konusuna Sormaaa yaa!! diye mesaj atmış.. Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. Kardeşinin ne suçu var lem bu olayda onu günah keçisi yapıyorsun bakiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Palm Mute
boyları aynı
ve de bi hediye almış ama veremedi birdaha onlara gidince wercekmiş
Kardeşinin tipini görmek lazım.Boy,post nedir bakmalıyız.Aslında bu yaşlarda 2 yaş gerçekten çook büyük fark.Hadi ''24-22'' yada ''28-26'' olsa fazla problem olmuyorda,bu yaşta gerçekten problem yaratabiliyor =(
kardeşimin bi resmi yok
Ben de 6. sınıfa gidiyorm öLe basketboLcu flnda değilim aşk her yaşTa aşk bnce her kızada tecawüz etmek için takıLmam abiLerim
Arkadaş benden büyük bir kadın aşık oldum konusuna Sormaaa yaa!! diye mesaj atmış.. Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. Kardeşinin ne suçu var lem bu olayda onu günah keçisi yapıyorsun bakiyim.
Çok bekler.(sin)
kardeşim yazdırıyo napim:D
quote:
Orjinalden alıntı: senigma
Ben de 6. sınıfa gidiyorm öLe basketboLcu flnda değilim aşk her yaşTa aşk bnce her kızada tecawüz etmek için takıLmam abiLerim
Abazalık İçten gelen bir duygu.Bu duyguyuda en güzel Nuri Alço taraftarı olarak kutluyorum
Aşkın yaşı yoktur
Senin yaş kaç?
quote:
Bu soru gerçekten zor bir soru. Hadi fiyelim ki anlaştılar. E sonra ne olacak? Kız ip atlamak isteyecek, çocuk silahçılık... Kız evcilik oynamak isteyecek, çocuk top... Yok yani şimdi ikisi de ortak bir noktada kovalamacılık ya da yakan top oynamak gibi, buluşabilirler mi o meçhul...
22
quote:
dövmekle başlayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Bu soru gerçekten zor bir soru. Hadi fiyelim ki anlaştılar. E sonra ne olacak? Kız ip atlamak isteyecek, çocuk silahçılık... Kız evcilik oynamak isteyecek, çocuk top... Yok yani şimdi ikisi de ortak bir noktada kovalamacılık ya da yakan top oynamak gibi, buluşabilirler mi o meçhul...
Beraber çarpım tablosunu öğrenirlerse bu aşk mutualist bir şeye dönüşebilir.. Devam edin arkanızdayım.
Kardeşine söyle şu şarkıları dinlesin =)
Cengiz Kurtluoğlu-Yaşanmıyor Arif Susam - O kadin için - Hep senin için - Geçmiyor Geceler