valla bende bekliyorum.izmirdeyken satan yere bende gidecektim yoğunluktan gidemedim. şimdi başka şehirdeyim. eğer bizim için test fikirlerini yazarsan sewinirim.
güzele benziyo, en azından konunun başlığına koyduğum aletten daha güzel olduğu kesin. direk arka hoparlörden alınabiliyomuş girişi, süper özellik. bagajda elektrik hazırsa hemen tak kullan. kullanlar olsa da sorsak bassları nasıl, yumuşakmı, tokmu.
:) yorum yapın şu steelmate aktiflere nasıldır ? alıcam gibi çünkü
hoppidi
kardeş konuyu ben açtım ama kendim de almadım. kötü olduğundan değil (öyle olup olmadığını bilmiyorum) kimseden yorum gelmediğinden, birazda arabaya bu tür eklemeler yapma işini şimdilik rafa kaldırdığımdan. birileri yorum yazarsa (tabii kullanan birileri olursa daha iyi olur) ben de öğrenmiş olurum.
Steelmate çok işe yarar bir ürün değil. Kendinden amfili tavsiye de bulunacağım bir marka var. FLI Trap12 Active Bass. Buradan inceleyebilirsiniz. Temin etme konusunda PM atanlara yardımcı olurum.
fiyatları nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: raja52
Steelmate çok işe yarar bir ürün değil. Kendinden amfili tavsiye de bulunacağım bir marka var. FLI Trap12 Active Bass. Buradan inceleyebilirsiniz. Temin etme konusunda PM atanlara yardımcı olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme