Şimdi Ara

Kendisi küçük fiyatı büyük! Palm Phone Türkiye’de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse ki 3000 değil yoksa kattiiyeennn almazdım

• İşlemci ram güzelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    +1
    Benimde çok istediğim bir bir telefon olur. Ama yok hiçbir üretici 6 inç altında ürün üretmiyor. Herkeste bir büyük sevdası almış gitmiş. Adam 6.2 inç için bile "aaa onun ekranı küçükmüş diyor".

• küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum
    küfür etmek istemiyorum

• türkiye'dekilerin %90'ının gözü bozuk kim alır bunu
  • Oldu, gözlerimiz doldu!

• 1000-1500 TL aralığında olsa belki şansı olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 binlik telefonlarla arasında ne fark var ki satılmasın. Xperia Mini kullanıcısım ve benim gibi kullanıcı çok. Gayette satılır, ilk ben alacam :)

• Zamanında (10 sene önce ) Neonode N2 kullanıyordum, efsaneydi diyebilirim. O yıllarda 32 gb hafıza kartı destekleyebilen ilk telefondu yanlış hatırlamıyorsam. 2,0 inç'ti ekran :) Dokunmatiği mükemmeldi. Ama simdi muhtemelen kullanamazdım çünkü gözler eskisi kadar iyi değil :)))
    www.gsmarena.com
    Neonode N2 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/neonode_n2-1903.php

• PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir ama popüler kültür ve trendlerin etkisi midir nedir biz rahatız derler. Halbuki el ve parmaklarda oluşan sinir-kas hastalıklarının tavan yaptığı dönemdeyiz. Heleki 6" üzerini tek elle kullanmaya çalışmak randımanlı olmuyor. National Geographicde 20 yıl sonra 2010'lar belgeseli çekildiğinde çarşaf çarşaf 6 ve üstü 6,5"' lik dev cep telefonlarının garip bir şekilde rağbet gördüğü yıllar olduğundan bahsedilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 8 Ekim 2019; 1:6:52 >
  • 4.5" - 5" çerçevesiz telefon yapsalar ölürler mi? Bir yıldır Mi6 kullanıyorum hala büyük geliyor.

• Telefonda aradığım özellikler,
    3.5 inç ekran,
    yoğun kullanımda 2 gün giden batarya,
    yüksek çekim gücü,
    iyi bir ses kalitesi,
    hızlı bir modem,
    internet paylaşımı için hotspot özelliği.

bunun haricinde özelliklere bana gelmeyin

• Apple watch alırım daha iyi :))

• Bu tip boyutta, akıllı olmayan cihazlarda var.. Ama türkiyeye gelmiyor nedense.. Palm bu telefondaki özelliklere yakın.. 3 de biri fiyata satılan, türkiyeye gelmeyen cinli üreticilerin modelleri var.. Tabi aynı kalitede kameraya sahip değil.. Çeşitlilik iyidir.. küçük ekranlı modelleri de görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

5"'lik %80 ekran çerçeve oranına sahip telefonda yaklaşık 130mm boya 70mm en olur ki gayet küçüktür. (sağ ya da sol delikli ekran ön kamera tipli)Birde orta segmentte uygun çıkarıp 2500 tl fiyat etiketi koysan yok satar Türkiye'de. Çünkü alternatifi yok; da düşünene.
    Kesinlikle, X Compact cihazımı değiştiremiyorum bu sebeple. En yakın aday Samsung S10e var hem pahalı hem de 14cm geçiyor sanırım boyu. Palm phone da fazla küçük sanki ayrıca pili de tatmin etmeyecektir diye düşünüyorum.
  • Boyutu ufak, alo demek için ve mecburiyetten bazı uygulamalar kullananlar için gayet iyi duruyor. Ama bu parayı verirler mi muamma

• apple ın yüksek fiyatdan bu kadar cihaz satması
    bu dandik firmaların bu dandik cihazlara bu kadar para isteme cüretini
    göstermelerine sebep oluyor

• Askerde kullanmalık olmuş tam ama bu fiyat'a kimse yüzüne bakmaz

• Bir Türk ata sözü "boy önemli değil işlev önemlidir der" ama bu fiyata bu cıhaz bildiğin saçmalık

• Fiyat pahalı bu fiyatlara satması zor Türkiye de

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.