Şimdi Ara

keni char'ına girince başka char çıkanlar buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben geçende girdim başka char çıktı ve ben el moradım o karus çıktı biraz geçti eski haline geldi buna ne diyorsunuz?

• AYNISI BENDE OLDU EZİQ Bİ MAGE ÇIKTI START A BASINCA KENDİ CHARIM GELDİ !!!!
  • ya ben bi eziq char açtım karusları çekicektim goleme fln gıcık olduklarımı :d o chara girdim tabi eziq 1 lvl bi baktım 60 lvl shelli priest ve karus bi char sonra starata bastım dc oldum ..
  • banada aynısı olmuştu lvl 61 shadow knight gelmişti.tabi bende havalara uçtum ama 30 sn sonra kendi charım geldi.
  • 2kere oldu 2 sındede start a bastıktan sora dc
  • PEKİ BAŞKASININ CHARININ İÇİNDE OYUNA İREBİLEN OLDU MU?
  • ya neden böyle oluyr ki bi bakıyorum HitMachine geliomuş
    ya eziq 1 lvl açtım ondan 60 lvl shelli çıkınca çoşdum yaa
    tüh keşke girseydiii
  • geçenlerde eslantda 1 adam pm attı dedi ki server lar kapalıyken oyuna girdim dedi banane dedim dedii şu oyuna girince senin char geldi demezmi koptum orda priest imi söledi mage mi söledi walla girmiş ii ki soyamammış
  • valla bana kunt gelse hemen foto çekerim :D
  • Giren Oldu !! BEnim ARk BEramusta 66 LwL Bi Warrior Gelmişti Bütün Kafe SOysana Olm Soysana Olm Bizimki Skill Dizio Spoilere Vuruo YEdi DC i Kötü De Olmadı 66 LwL 1 Milyar parası +8 Toto +7 impact +8 glave +8 chitin set Eksiği yoktu Çok Emek harcamış İiki Soymaya Vakti Olmadı ARkımın..

Geçende Bana Beramusta PriestJudg3 Die Biri Geldi DOl+Smite Hammer Vardı Ama Benimki Girmeddi DC .. Girse Şeytan Dürtüklemio Diil Ama Dediim Gibi Emeğine YAzık Ben 62 için Zorlanıom o 68 için ne kadar zorlanmıştır ..

• iceman ben char sattım HollyWood clanındaydı adım _MATRIX_009 du tanırsın elki 2 milyar oyun parasına sattım.g 1 de kolluk kaç oldu şimdi :d
    ne alaka demeyin merak ettim g kaç oldu clanın kolluğu?
  • Kendi charımla oyuna girdim ; Loading İnformation filan dolunca oyun açıldı . Bi de ne göreyim. Ezik bir warrior(barbar) . 3 sn geçti. Anında dc
  • ya oluo da HitMachine, kunt,00000000,F9Dewil fln kendi charını göremezzse acaba nabar merak ediyorum
  • o banada oldu çeşit çeşit charlar çıktı. bi de adamın charı ile oynadım kafam karıştı doğrusu çok acayip bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DisasteR:

o banada oldu çeşit çeşit charlar çıktı. bi de adamın charı ile oynadım kafam karıştı doğrusu çok acayip bişey.

en güzel char kime çıktı ?herkes söylesin bana 60 lvl shelli priest impacklı masterı açık bi char çıktı..
  • la beyler en güzel kime char çıktı ? böyle tanınmış bi char çıktımı size?
  • he ? başka varmı böyle olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.