Şimdi Ara

Kennen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kennen ne durumda sizce oynanabilir mi hala bir ara baya oynanıyodu ama kararsız kaldım üst koridorda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hala baya oynuyorum u su herkese vurmaya basladıgından beri baya hasar atıyorsun tflerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triloggy T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemedim çarda hero yok pek üst koridor oynamak icin almayi dusunuyorum ama renekton falan da var aklimda kararsizim

• Eskiden son seviyede U su 6 saniye sürüyordu açtıktan sonra konumlanmak için vaktin oluyordu, şimdi tam fight ın ortasında açman gerek, cast time ı kaldırsalar daha iyi olur ama, şuan zor.

• ben hala kennen ile mac tasıyorum ama benim elo düsük yüksek eloda is yapar mı bilemiyorum

• Az önce iki maç attım ikisini de aldım. Zhonya ve Roketkemer ile epey iş yaptım tflerde

Edit: Gümüş elo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 7 Temmuz 2016; 17:18:26 >
  • Hocam bende daha 23 level hesabım kasmaya calisiyorum o yuzden soruyorum almak istedigim cok hero var kararsiz kaldim baya baska oneriler varsa iyi olabilir aslinda

• yasuo zed vayne olmazsa olmazlardır bizim eloda mutlaka almalı ve en az 5 seviye yapmalısın
  • 100 k yasuo var smurf sal taşıcam hep bunu yazıp husran sonuc adamlar bıkmadı soloq da zedi düsünuyorum yayincilardan da oynayanlari izledim de oynanır mı ki

• Nerfler vesaire sıkıntıydı ama qss buffından sonra win ve ban ratei epey arttı. Kennen ile mid yaptım bu sefer. Bu maçı da aldım ^^
  • Tebrik ederim bilgilendirdiginiz icinde tesekkurler

• 5. maçı da aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 7 Temmuz 2016; 22:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heliyos645

5. maçı da aldım

O zaman kennen op

• 14 maç attım ardı ardına kennen ile 13ünü aldım ^^ Nickim BlackPianist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 9 Temmuz 2016; 2:51:43 >
  • Güzel kazanma oranı bu akşam pc bozuldu benim kennen alicakken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.