Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bass-tiz ayarı demişken stereo modda active eq off olucak.geçen gün ulen noldu dedim çalışmıyomu gene bu dedim.meğer active eq modu on imiş.belirtiyim dedim.

ayrıca her eve 106 ekran tv de güzel bi slogan olabilir.her eve 2 anahtar hesabı.oylar eozen81e
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

bass-tiz ayarı demişken stereo modda active eq off olucak.geçen gün ulen noldu dedim çalışmıyomu gene bu dedim.meğer active eq modu on imiş.belirtiyim dedim.

ayrıca her eve 106 ekran tv de güzel bi slogan olabilir.her eve 2 anahtar hesabı.oylar eozen81e

@water anlaşıldı şimdi benim neden stereo modunda TONU tuşunu aktif edememe sebebim Demek Act. EQ kapalı olmalıymış, abi ben bir AVR ye ancak bu kadar kıl kapabilirdim yani, adamlar bass ve tizz ayarını yaptırmamak için bu kadar ugraşmışlar sanki ya

• yani adamlar demişki ben yaptım abi kurcalama bassıydı tiziydi.al budur bunun standardı diye.ha tizmi seviyon basmı seviyon yap o zaman stereo modunda ayarını demiş.ama kurcalar da beğenmezsen bas active eqya seyret işte demiş bi nevi.

ama keşke active eq off olunca diğer modlarda da bass-tiz ayarı olsaymış ama yok.napalım.nazar boncuğu olsun o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 27 Mart 2007; 0:05:39 >
  • yine hoparlör ayağı desem???

eozen81 in aldığı ayaklıklara burada (ankara da) 75-80 diyorlar.

yok mu bir bilen şunların ucuza satıldığı yeri...
  • Oha farka bak ya,
    valla dostum yakın olsam Yazıcıoglu civarına alır kargolardım hepinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Oha farka bak ya,

@eozen halk seni istiyo gir istanbuldan bağımsız milletvekili adayı olarak bütün oylarımız sana
  • Fiş toplama kalkacak dedim kaldırdılar, yani benim projemi uyguladılar
    Şimdi Gıdada KDV kalkacak diyorum kaldıramayacaklar
    Ama ben onuda kaldırırım
  • quote:

Oha farka bak ya,

halk dostu,halkçı eozen.

valla elektronik malzeme almadan önce sana danışmak lazım.bu kesin.
  • karedeş onkyo al kenwood asla alma alan bi arkadaşım çok pişman üstelik kenwood onkyo nun yanında adı okunmaz
  • jazz ın hoparlör ayaklarından buldum 35 ytl ye. ama nasıldır nedir görmedim. şekli itibari iel pek de estetik bişi değil ama eğer uygun bişi bulamazsam alınabilir diye düşündüm.

@eozen81; bizim hoparlörlerin ağırlığını rahat rahat kaldırabiliyor mu senin ayaklar. sallanma vs falan yok demi...
  • @ucanturk,
    Ayaklar rahat rahat kaldırıyor bizim ONKYO hop.leri. çünkü resimlerde görebileceğin hop.ün yerle baglantısını saglayan o kısım gerçekten agır bir parça, o açıdan sallanma vs. hiçbirşey olmuyor ben o yüzden magazada adama taktırıp orda karar verip almıştım sende öyle yapabilirsin eger magazada bulursan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 27 Mart 2007; 18:02:39 >
  • müjde...
    kenwood da türkçe karakterleri görebiliyorum artık.
    belki daha önce çözen vardır ama ben dün gece bulabildiğim için sabah ilk iş yazayım dedim benim gibi olanlar varsa diye.

dvd nin "setup" menüsünden, "disc subtitle" menüsünde, "other" yazan yere gelip "8482" yazınca türkçe karakterleri göstermeye başladı.

gerçi bu sefer de başka bir sorunum var ama türkçe karakter ayarından değil. altyazılar malesef bulanık göstermeye başladı. sanki üst üste iki altyazı binmiş gibi gösteriyor. yakından bakınca hiçokunmuyor ama uzaktan bakınca seçilebiliyor. 4:3, 16:9, panscan, letterbox, progressive scan, rgb vs ne varsa hepsini denedim ama bir türlü çözemedim. nasıl çözebileceğimi bilen varmıdır?

bir de hala hoparlör ayağı denk getiremedim. en son 35 e buldum ama onların da hoparlörü sağlıklı taşıyamama sorunu var. sallanıyorlar. kafa öne eğildi, kazara yüksek ses versem devrilir diye korktuğumdan almadım.

eozen81; seninkilerin markası vs varmı? jazz ın bir ayağını gördüm (burada) en sağlamı bu. ama bununda teki 35 ytl...

• quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk45

eozen81; seninkilerin markası vs varmı? jazz ın bir ayağını gördüm (burada) en sağlamı bu. ama bununda teki 35 ytl...

Dostum hayır bir marka yok valla, ayıp günah valla tekine o kadar para verilir mi en kötü
    Git Hepsiburadadan şu takımı al 46 ytl 2 çift

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=17290&productId=evakaihop

• bugün ankara mavi bilgisayardan jazz f-500 s hoparlör standı aldım. 2 çift. şimdilik 3ünü kullanıyorum. surroundlar için. çiftini 33 ytl ye verdiler. toplamda 4 tanesine 66 ytl vermiş oldum. ayaklar çok sağlam. en güzeli de hoparlörün devrilme vs gibi olayı yok gibi. yere 3 ayak bastığı için sağlam. hoparlör de ayakların tam merkezine yerleştiği için ağırlık merkezleri bakımından da bir sorun oluşturmadı. ilgilenenler için daha 3 çift varmış ellerinde.

ama şu altyazıdaki bulanıklık olayını hala çözemedim. neden olabilir acaba???
    ayarlarda hemen hemen tüm olasılıkları denedim ama bir türlü beceremedim.

tv vestel 72 ekran flat, dvd yi avr receiver üzerinden (3lü tos jack (kırmızı, beyaz, sarı kablolar ile) avr ye giriyorum) scart ile TV (avr ile tv arasında 3lü tos jack - scart dönüştürücüsü ile) ye veriyorum.

• quote:

Hayırlı olsun @hakbul, ucuza kapatmışsın valla yalnız ben şeyi merak ediyorum o dev gibi sistemi nasıl kargoladı arkadaş ya da kaça mal oldu kargosu

Amfi olarak bütçeni belirtirsen yardımcı olalım, nasıl olsa bizim bass tizz yapılamıyor onu geçtik bari diğer arkadaşlara faydamız dokunsun diy mi

Dostum kargo 19 YTL tuttu. (İzmir'den Çorum'a)

Amfi olarak Yamaha RXV659 ya da Onkyo 604E'den birini alıcağım.
  • @hakbul bende merak ediyordum valla ne oldu hop sistemi diye, malum bayagı süre geçmişti.
    Neyse demek sağsağlim gelmiş. 19 YTL o dev hop sistemi için bedava diyebilirim. Elinde sistemi test edebilmek için bir amplinin olmaması kötü olmuş ancak.
    Umarım kısa zamanda güzel bir ampli ile güzel bir sistem kurmuş olursun tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk45

tv vestel 72 ekran flat, dvd yi avr receiver üzerinden (3lü tos jack (kırmızı, beyaz, sarı kablolar ile) avr ye giriyorum) scart ile TV (avr ile tv arasında 3lü tos jack - scart dönüştürücüsü ile) ye veriyorum.

ucanturk45,

bende de 72 ekran arçelik var.tv görüntüsünün sesini de hoparlörlerden alabiliyormusun? .sana zahmet olmazsa bağlantıyı nasıl yaptığını foto ile veya şematik olarak gösterirmisin.ve hangi kabloları kullandığını.çünkü ben yalnızca dvd playerda hoparlörlerden ses alabiliyorum.inşallah olur du bakalım.olursa dadından yenmez.

tvde arkada 2 scart,yanda da kırmızı,sarı,beyaz,renkli girişler var.

not:daha önce de bahsetmiştim,kablolamada çok ama çok bilgisiz ve cahilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 1 Nisan 2007; 11:21:13 >

• @water, kablolu yayın mı alıyorsun, aslında optic çıkışlı bir uydu receiverin olsa ondan direk optic baglantı ile baglayabilirdin aleti. Hem digital ses kablolu yayındaki ses kalitesinden çok daha iyi oluyor.

Tabi kabloluyu baglamaksa konu bence bunu beceren arkadaşlardan yardım isteyebilirim
  • evet eozen81.kablolu tv.olursa tam süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 1 Nisan 2007; 14:33:52 >
  • kablo tv den gele yayının sesini alıp receiver a vermen ve hoparlörlerden sesi alman zor.
    ya eozen81 in dediği gibi bir receiver alacaksın (şu an ben bu şekilde kullanıyorum) ya da tv nin içerisinden ses entegresinden bir uç çıkarıp yapacaksın. eski evimde bu şekilde yapıp kullanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.