Şimdi Ara

KENWOOD LSP 9300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
15.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizdeki amplifikatörden daha iyi sonuç vereceği kesin.
    Sn Mecanica'nın stereo ses sistemleriyle ilgili bir yorumu hoşuma gitmişti.
    " Bunu puzzle gibi düşünün, sürekli eksik parcayı bulup yerine koymak ve bitince yeni bir puzzle a başlamak. "
  • hortlatayim konuyu varmi elinde olupta satmak isteyen
  • keyman K kullanıcısına yanıt
    Guzel hort olmus
    eski mesajlarima soyle baktim koprunun altindan epey sular gecmis kendi adima konusmak gerekirsesayin keyman 9300 bulamazsaniz Marantz Hd88 arastirabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustad biraz arastirdim ama ebay harici bulamadim bulundugum ulkede ebaydada 200 dolar civarinda dogrumudur bilmiyorum. orta seviye Bose mu alsam diyorum bunun yerine
  • Konuyu hortlatıyorum ama halen satan varmı bu meretlerden.
  • ben satıyorum düşünürsen üstad orjinal vede tamirsiz silivrideyim
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    üstad selamlar,
    halen satılık mı kenwood?
  • pm attım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorhan

Kenwood'un P serisi 5 yollu ve 7 hoparlörü olan kolonlarıdır. Yüksekliği 119 cm, genişliği 44 cm, derinliği 32 cm olup, orjinal sunta malzemeden yapılmıştır.
    Gerçekten 20-20.000 Hz full bant çalışan günümüzde satılan kolon sayısı azdır. 20 Hz inmesini sağlayan 38 cm'lik hoparlörü subwooferların bile inemedikleri alt frekansı sağlıyor. Her frekans aralığı için ayrı hoparlör olması ve 5 yollu crossover sayesinde 5 ayrı frekans bölgesinde çalışan toplam 7 hoparlör için çok fazla detay olanağı veriyor.
    Günümüzde bu kadar fazla hoparlör kullanmak, bu alt frekans aralığını elde edebilmek için büyük kabin yapmak, bunları üretip dünyanın heryanına göndermek bir maliyet getirdiği için hemen hemen hiç üretilmiyor. Bunun sebebi olarakta hoparlör ve kabin teknolojisinin gelişmesine bağlıyorlar.
    Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam 8 Ohm 94 dB'lik hassasiyetiylede çok fazla güç gerektirmeden de sürülmesini sağlıyor.
    Bu hoparlörlerin en güzel yanı ise her türlü müziğe rahat cevap verebilmesi.
    Bu kolonların tamemen orjinal sürücüleri olanı dinleyenlerin yorumlarını merak ediyorum.
    Detaylı bilgiler için teşekkürler.Benim gibi merak eden arkadaşlar olacaktır.Bu LS-P9300de alttaki bas sürücü pasif radyatör müdür yoksa gerçek bas hoparlörü mü ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.