Şimdi Ara

Kenwood M2GC7-Cowon D2 Kaşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: doubleb

kenwood nasıl bbe ye mach bass a erişecek onuda sen söyle.Birde neden her dap cowonla karşılaştırılır onuda anlamıyorum

kenwood DİĞER daplara gore ozgun bir teknoloji kullanıyor. İçinde dahili amfisi ve supreme teknolojisi war.ve diğerlerine nazaran ses daha ayrıntılı doğal ve temiz geliyor.nE COWON NE İRİVER KENWOOD U GEÇEBİLİR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

quote:

Orjinalden alıntı: doubleb

kenwood nasıl bbe ye mach bass a erişecek onuda sen söyle.Birde neden her dap cowonla karşılaştırılır onuda anlamıyorum

kenwood DİĞER daplara gore ozgun bir teknoloji kullanıyor. İçinde dahili amfisi ve supreme teknolojisi war.ve diğerlerine nazaran ses daha ayrıntılı doğal ve temiz geliyor.nE COWON NE İRİVER KENWOOD U GEÇEBİLİR..

Tokatla iriver clix2 Şaka şaka ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve ses kalitesi muazzam.KENWOOD ve COWON dinlemedim ama iriver ses teki doğallık ve mid - tiz - bassı hiç bir birine bozmadan yansıtan , sesteki en küçük detayı bile düzgün bir şekilde hissettiren kalitesi tartışılmıyacak bir cihaz bir .Ses kalitesinin yanında çok harikan çeken Fm radyosu - Muhteşem bir amoled ekranı ve ekstralarla dolu bir ürün .Tümüyle baktığımda ben iriver clix2 derim tabiki forumda her iki ürünüde test eden arkadaşlar olabilir ses kalitesi konusunda KENWOOD mu iriver clix2 mi bilgi verilerse sevinirim.

• ben iriver cihazlarını dinlemedim ne dersem tutarsız olacak.Ama kenwood un bir modeli war adam cx300 ile denemiş ve mest olmuş bu sesi ne irirver ne cowon.ipod.sony den alabilmiş.

http://www.pocketables.net/2007/09/review-kenwood-.html

http://resim.donanimhaber.com/m_19229405/tm.htm -----konuyu açan arkadasın ıncelemesi

kenwood un bir tek kotu yanı warki hassas iemler(kulakiçi kulaklık) karşısında hiss problemini bir türlü aşamamış olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 11 Ekim 2008; 16:12:56 >

• Merhaba,
    Gerçi yorumunuz 3 senelik ama ben yine de size ulaşmaya çalışacağım.
    Dijital radyolar konusunda sanırım bilgilisiniz.
    Bana da yardımcı olabilirsiniz çok memnûn olurum.
    İşe gelip giderken radyo dinlemeyi çok seviyorum.
    Kullandığım cep telefonunun radyosu hiç iyi değil.
    Yorumunuzda belirttiğiniz " KENWOOD M2GC7 " MP3 player'i arattım
    ama maalesef bulamadım. Belki çok daha iyisi çıkmıştır.
    Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Yardımcı olabilirseniz çok memnûn olacağım.
    Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.

Nejat ATAÇ
    0505-5567080
    nejatac@gmail.com
  • Aslında aradığım ;
    Kullanımı rahat, çok kanallı hafızası olan ve çekim kalitesi ve ses kalitesi çok çok iyi olan
    bir MP3 player. Tavsilereinizi bekliyorum.
  • Aslında aradığım ;
    Kullanımı rahat, çok kanallı hafızası olan ve çekim kalitesi ve ses kalitesi çok çok iyi olan
    bir MP3 player. Tavsilereinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.