Şimdi Ara

Kepek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kepek sorunundan müzdaribim . Önce Head&Shoulders ve Clear denedim kepeğe etkili diye , faydasını göremedim .

Sonra doktora gidince Ketoral isimli medikal şampuan verdi , biraz fayda sağlasa da tamamen işe yaramadı .

Ne yapmam lazım , kurtulmak istiyorum artık . Var mı size bu konuda iyi gelen ilaç veya şampuanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 26 Temmuz 2018; 16:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saç derin kuru olduğu için kepek olabilir. ve sık sık şampuan değiştirmemeye özen göster.
    Günlük olarak saçın kirini ve yağını arındıran şampuanlara bir bak derim. nemlendirmeye özen göster.
    Yastık kılıfını vs değiştir, biraz saç uçlarından kestir, kepek sorunun varken saç kremi, köpüğü, spreyi, wax falan kullanma.
    Bitkisel çözümlerde deneyebilirsin.
    Çay ağacı yağı, sirke ve zeytinyağı ile saç derisine masaj yap ve her gün saçlarını yıkamaya çalış.
    Bioblas şampuan kepeğe iyi geliyor. kepek sorunundan sonra kendine kaliteli bir şampuan bulabilirsin. saçının yapısına göre bulmaya çalış.
  • Hocam bioblas var zaten de dökülmeye karşı diye biliyorum onu . Denerim o zaman .

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Hocam bioblas var zaten de dökülmeye karşı diye biliyorum onu . Denerim o zaman .
    Kepeğe karşı olanıda var. 2 hafta falan kullanıyorsun. kahverengi krem gibi, fazla köpürmüyor.
  • saol hocam denicem .

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

saol hocam denicem .
    Rica ederim.
  • Hocam denedin mi ben de bu sorundan müzdaribim, çözüme ulaştı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Beyaz Sivilce Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Hemeroid sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • defiantman kullanıcısına yanıt
    Fena gelmedi saçıma . Hala var tabi ama eskisi kadar değil .

Bir de aspirin yöntemi var . Aspirini sulandırıp şampuanla birlikte saça sürüyorsun sonra yıkıyorsun .

• Sağolasın ben bu yönteme de bakayım
  • defiantman kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.