Şimdi Ara

KEPLER BOOST REHBER (GTX 600 Series) BIOS MOD için PM atınız. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçektende baya dallandırmış, o videoda herşey açıktı yani 3-5 satırlık iş 1-2 sn alıyor..
  • Kendisine özelden teamviewer ile yardım etmeyi teklif etmiştim öğlen. Kabul etmedi niyeyse.. Şimdi de uğraşıp duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Fenomenus,
    *X-FI
    Öncelikle ikinize de sonsuz teşekkürler, uzun uğraşlardan sonra başardım. Ama siz olmasaydınız asla başaramazdım herhalde. Yabancı forumlardan da araştırıp çorba ettiğimden ne öğrendiğimi uğraştırdım sizide. Tekrar sağolun zaman ayırdığınız için.
  • Selam tekrar ben kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama size birşey sormak istiyorum.

Bütün bu işlemlerden sonra bişey farkettim ki artık Gpu Boost özelliği çalışmıyor. Msi Gtx 660 TI PE ekran kartımın default Core Clock hızı 1019 Mhz idi ve yük altına girince 1189 mhz'ye Boost ediyordu. Şimdi hep 1019 mhz'de sabit. Ancak ben Afterburner ile +20 mhz artırınca artıyor. Manuel arttırmam gerekiyor yani. Yardım lütfen
  • POWER GAMER kullanıcısına yanıt
    Yüklemiş olduğun bios gpu boost özelliğini kapatan bi versiyon sanırım. Farklı bi versiyon yüklemen gerekiyor..

şimdi daha fazlasına boost etmesi lazım.. çünkü power kilidi açık onun.. sen şöyle yap madme default kullanıyorsun.. precision x ten karta oc yapmadan power ı sona kadar kökle kaydet öyle dene. boost u normalind eüstüne çıkar böyle.. bunun üstüne oc yaparsın ancak yapacaksan.

@Fenomenus: hayır değil, mod işini overclock.net ten bir adama yaptırıyorum banada yaptı gayet iyi boost oluyor.. sadece fan, power ve voltajı açık bu modda başka şeye dokunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 4 Haziran 2014; 17:55:30 >
  • İmzamdaki kart ile 3dmark 11 puanım şu şekilde; az daha zorlayıp 10 000 almak istiyorum

KEPLER BOOST REHBER (GTX 600 Series) BIOS MOD için PM atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

şimdi daha fazlasına boost etmesi lazım.. çünkü power kilidi açık onun.. sen şöyle yap madme default kullanıyorsun.. precision x ten karta oc yapmadan power ı sona kadar kökle kaydet öyle dene. boost u normalind eüstüne çıkar böyle.. bunun üstüne oc yaparsın ancak yapacaksan.

@Fenomenus: hayır değil, mod işini overclock.net ten bir adama yaptırıyorum banada yaptı gayet iyi boost oluyor.. sadece fan, power ve voltajı açık bu modda başka şeye dokunmuyor.

Sizden aldığım biosta Core Clock 1019 mhz den üste gitmiyordu. Bahsettiğiniz forumdan benimküyle aynı biosa sahip birisi başka bir bios verdi. O da 1306 mhz fırlıyo core clock ve hemen stabilite bozuluyor ne kadar voltaj verirsem vereyim.

ne kadar voltaj verirsem vereyi mdiye birşey yok keplerde.. kepler zaten otomatik max voltjı veriyor. sen voltajı auto ya koy. powerı da sona kadar aç.

edit: e demek ki 1300 mhz de stabil değil kart. daha aşağısını dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 5 Haziran 2014; 17:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ne kadar voltaj verirsem vereyi mdiye birşey yok keplerde.. kepler zaten otomatik max voltjı veriyor. sen voltajı auto ya koy. powerı da sona kadar aç.

edit: e demek ki 1300 mhz de stabil değil kart. daha aşağısını dene.

1300 mhz ye çıkmasını ben istemiyorum zaten kendi yük altına girince otomatik çıkıyor. Biosu modlarken öyle modlamışlar. Ayrıca core voltajı otomatik yapmak gibi bir seçenek var mı?

precision x te defaulta alıyorsun o kadar voltajı.

tamam o zaman sende onu flashlamaysaydın.. ya eskiye dön, core clock ı artır istediğin oc yap. ya da şimdikinde core clocku eksilt oc yap.
  • Oyunlarda deneme yapmış mıydınız? Fps olarak ne kadar etkisi oldu?
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu? Tabiki bir sürü oyun oynadım, hala daha çalışıyor kart zaten sıvı soğutmadan sonra kendine gelmişti baya. Şu an stock GTX 680 den daha hızlı.

FPS olarak etkisi, ne kadar overclock yaptığına bağlı. BIOS Mod sadece voltaj ve güç kilidini açıyor kartın bu da daha fazla core ve memory frekansını artırabilirsin anlamına geliyor.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Denemiş miydiniz derken yani şunu kastettim. Önceden şu kadar fps varken şimdi şu kadar var. Bunu bir tablo yapmışsınızdır belki.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Hayır o kadar uğraşmadım. Sadece 3DMark sonuçlarıyla karşılaştırdım ve Crysis 3'ün fps testlerine baktım belli sahnelerde youtubedan bazıları çekmiş GTX680 le, ben birkaç FPS daha fazla alıyordum bu OC ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 17 Mart 2016; 0:29:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.