Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manuever node ekle. Mavi bir simge geliyor, onu hedef alarak roketleri ateşle.
  • Arkadaşın dediği gibi mechjeb kullanının TRANS to Mun diyorsunuz ve Ay ile karşılaşıyorsunuz
  • Çok teşekkürler bu akşam deneyeceğim çözebildiğim kadarıyla olacak artık :)
  • Steam Yaz indirimlerinden oyunu aldım önceden almayı planlıyordum.Oyunu ilk denediğimde zorlandım.Yarın tekrar deneyeceğim.Yapana kadar tekrar edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Steam Yaz indirimlerinden oyunu aldım önceden almayı planlıyordum.Oyunu ilk denediğimde zorlandım.Yarın tekrar deneyeceğim.Yapana kadar tekrar edeceğim.

Dene dostum sakın yılma. Şu anda bir sürü ISS var uzayda. Süper bir ekosistem kurdum. Yaklaşık 1 ay önce ben de senin gibiydim yardım dileniyordum forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ton mod yükledim. kethane pack var. edindiğim deneyimlerle artık bütün gezegenlerin uydularına birer yakıt ikmal üssü kurcam. böylece kerbin'den uzaktayken de yakıt sıkıntım olmicak. ilk üssümü minmus'un yörüngesine oturttum. miner (kethane çıkaran araç) bir kaç revizyondan sonra şu an gayet iyi. yüzeye inip kethane topluyor, üzerindeki dönüştürücü sayesinde kendi yakıtını da üretiyor. sonra yörüngeye, üsse geri çıkıp topladığı kethane'i yakıta çeviriyor. yakıt ikmal üssü full doldu şu an. şimdi eve'in uydularından birine üs kurmak için hazırlık yapıyorum. ksp dehşet bir simulasyon, bak oyun demiyorum, simulasyon.
  • Aya adam indirmeyi bir türlü beceremedim yahu. Şu roverları yapmayı çözemedim yani. Bir de yukarı fırlatırken birisine çarpmaktan korkmaya başladım, neredeyse 25 tane boş kapsül ve çöp var. Adamlı uydu dersen bir elin parmağını geçmez.
  • oyunu bayadır oynamıyodum aya base kurma gibi bisey var mi mesajları okudukca heveslendim şuan
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    Bir kaç mod vardı sanırım bunla ilgili home base falan indiriyodun garajı bitkilerin yetistigi yer vs. vardı
  • beyler dünyanın yörüngesine nasıl giricem? sizin rakamlarınız neler? ben 10 km de 45 derece doğuya gittim 30 km de 30 derece ile 40 km ye kadar devam ettikten sonra manevra yaptım ama manevra yaparken burnu yapay ufuktaki mavi çizgi yerine sarıya çevirince ayı teğet geçtim giderek yörünge büyüdü şimdi eve falan var oralarda takılıyorum elektrik te bitti hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 31 Temmuz 2013; 4:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

beyler dünyanın yörüngesine nasıl giricem? sizin rakamlarınız neler? ben 10 km de 45 derece doğuya gittim 30 km de 30 derece ile 40 km ye kadar devam ettikten sonra manevra yaptım ama manevra yaparken burnu yapay ufuktaki mavi çizgi yerine sarıya çevirince ayı teğet geçtim giderek yörünge büyüdü şimdi eve falan var oralarda takılıyorum elektrik te bitti hayırlısı bakalım

mechjeb kullan, güneş panellerinin zarar görmeyeceği bir irtifaya ulaşınca hemen panelleri aç. benim kaç tane görevim açmayı unuttuğum paneller yüzünden heder oldu. en son eve'e kethane bulmak için gönderdiğim bir uydunun panellerini açmayı unutmuştum. kerbin yörüngesinde 1000 km'de kala kaldı. bu arada bir çok görevimi insansız gerçekleştiriyorum. ama burda yörüngede elektriksiz kalan uyduyu tekrar aktifleştirmek için bir kişilik bir fırlatma yaptım. tam uydunun yanına yanaşıp panelleri astronot manuel olarak açtı ve kerbine geri iniş yaptı. uydu görevine kaldığı yerden devam etti. peşinden kethane çıkarıcı robotu gönderdim. şimdi eve'in uydusu gilly üzerinde kethane çıkarıyor. bugün de yakıt ikmal istasyonu kurcam gilly ya da eve yörüngesine. sonra eve'e üs kurcam, insanlı görevler başlicak yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

beyler dünyanın yörüngesine nasıl giricem? sizin rakamlarınız neler? ben 10 km de 45 derece doğuya gittim 30 km de 30 derece ile 40 km ye kadar devam ettikten sonra manevra yaptım ama manevra yaparken burnu yapay ufuktaki mavi çizgi yerine sarıya çevirince ayı teğet geçtim giderek yörünge büyüdü şimdi eve falan var oralarda takılıyorum elektrik te bitti hayırlısı bakalım

mechjeb kullan, güneş panellerinin zarar görmeyeceği bir irtifaya ulaşınca hemen panelleri aç. benim kaç tane görevim açmayı unuttuğum paneller yüzünden heder oldu. en son eve'e kethane bulmak için gönderdiğim bir uydunun panellerini açmayı unutmuştum. kerbin yörüngesinde 1000 km'de kala kaldı. bu arada bir çok görevimi insansız gerçekleştiriyorum. ama burda yörüngede elektriksiz kalan uyduyu tekrar aktifleştirmek için bir kişilik bir fırlatma yaptım. tam uydunun yanına yanaşıp panelleri astronot manuel olarak açtı ve kerbine geri iniş yaptı. uydu görevine kaldığı yerden devam etti. peşinden kethane çıkarıcı robotu gönderdim. şimdi eve'in uydusu gilly üzerinde kethane çıkarıyor. bugün de yakıt ikmal istasyonu kurcam gilly ya da eve yörüngesine. sonra eve'e üs kurcam, insanlı görevler başlicak yani.

çalışmıyor o bende veya nasıl çalışıyor bilmiyorum. irtifayı ve dereceyi ayarlayıp orbit genişliğini giriyorum (o modül de takılı.) fakat roket değerlere uymayıp sapıtıp dünyaya dönüyor

• quote:

çalışmıyor o bende veya nasıl çalışıyor bilmiyorum. irtifayı ve dereceyi ayarlayıp orbit genişliğini giriyorum (o modül de takılı.) fakat roket değerlere uymayıp sapıtıp dünyaya dönüyor

aracın stabil olduğundan emin misin? ben bazen bir aracı en ideal şekline getirmek için 20 defa test ediyorum.
  • quote:

quote:

aracın stabil olduğundan emin misin? ben bazen bir aracı en ideal şekline getirmek için 20 defa test ediyorum.

mechjeb kullanmadan yörüngeye oturabiliyorum ama mechjeb varken 6km de yamuluyor araç. bide kendi yörüngeme asla oturamıyorum rastgele oluyor hep mesela çizdiğim yörünge için mavi olan işarete çeviriyorum mekiği, sonra tam gaz versemde olmuyor sürekli yakıt sıkıntısı çekiyorum kalkıştan 10 km ye kadar 4 booster 1 de 2880 lt lik likit yakıt bitiyor sonra bir 1440 lık la anca yörüngeye çıkabiliyorum.
    elin oğlu sadece 2880 lt ile aya gidip dönüyor youtube de.Ben neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum ?

• quote:

quote:

Hocam sen baya aşmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sc.avci

Hocam sen baya aşmışsın

siz gavurların neler yaptığını görseniz aklınız gider demek ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sc.avci

Hocam sen baya aşmışsın

siz gavurların neler yaptığını görseniz aklınız gider demek ki

herifler uzay istasyonu kuruyor yakıt alıp marsa gidiyor biz daha aya gidemiyoruz arkadaş
    manual olarak aya gidebildim fakat inemedim indim ama patladım. 3 denemenin 3 ü de başarısız oldu

edit: şu astronot modellerini değiştiremiyormuyuz? bu aptal yeşil şeyler gerçekçiliğin içine ediyor yok mu böyle insan modelleri falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 1 Ağustos 2013; 3:23:39 >

• Dunaya (marsa) gittim de geri dönemiyorum
  • şunun türkçe yaması felan yokmu? ingilizce olunca zorlaşıyor her kelimeyi anlamak.zaten karmaşık bir oyun.iyice karışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottCraig -- 1 Ağustos 2013; 21:23:06 >
  • Mars keşif görevi için insansız rover prototipi ve arazi testlerini yaparken :))
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.