Şimdi Ara

Kernel Panic Upload Mode hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
38.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorun bende de var. Alalı 2-3 hafta oluyor, cihaz kernel panic hatası veriyor durup dururken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugün google playden oyun moyun vs. indirirken başıma geldi..bir çözüm yolu felan varmı yada google playden kaynaklanan sorunmu mu?ve risk varmı varsa garantiye felan vereyim??
  • aynı sorun bendede var.sorunu kapatma + menu tuşuna basılı bırak 10 saniye sonra yeniden başlatılır normale döner. bu geçiçi çözüm ancak kalıcı çözümü nasıl bunun.
  • merhaba arkadaşlar benimde cihazımda bu gün oldu
    orijinal yazılım yükleme vs yok toplu güncelleme yaparken bıraktım geldim bu hata var bu sayfayı buldum okudum açma kapama tuşuna uzun süre basılı tutarak kapatıp açtım ve çalışıyor.
    toplu güncellemeler yapılmamıştı tekrar yaptım sorun çıkmadı ama cihazda bir kasma var nedense
  • 2 gundur bende de ayni sorun var root attigim icin boyle oldugunu dusunuyorum unroot yaptim format attim duzeldigini sandim 12 saat sonra yine oldu kesin cozumunuz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kapatma tuşu ile ses arttırma tuşuna aynı anda uzun basılı tutunca düzeliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.