Şimdi Ara

Kero (Kunt) Has banned

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet beyler bılıyoruz kı beramusun efsane ismi KERO yani namidier KUNT banlanmıstrı sebebi assagıdadır

Klanimizin yetkilisi olarak 1. agizdan sizlere buradan gerekli olan aciklamayi yapiyorum arkadaslar.lutfen konu baska yerlere dogru cekilmesin,saptirilmasin

-kero banlimi?
    evt banli
    -peki ne kadar suredir banli?
    10 gunu gecti
    -o halde aciklamasi nedir?
    inanin sebebi cok komik arkadaslar.biliyorsunuz ki;duzenli olarak felankor vede isilion kesmekteyiz.clan droplarimiz sadece bunlarla sinirlida deil.gerek cz gerek eslant yada boss event olsun her sekilde klanca item dusurmekteyiz.zaten verilen droplari klan listesindende takip ediyorsunuzdur

klan liderimiz olarakda keronun charini klan Kasasi olarak gorduk vede her zaman bu uygulamayi devam ettirdik.k2 yonetimide keronun uzerinde bulunan klan droplarini inceleme altina aldi.kendileri illegal bir durum varmi diye arastirmasini yapmaktalar.

tabiki olay icin tickhet ile basvuruda yapilmistir.yapilan aciklama sadece "arastiriliyor" ibaresinden baska birsey deil.

bugune kadar sizlerle bu konuyu paylasmamizin yada simdi bu konuyu sizlere sunmamizin turlu turlu sebepleri var.ancak bu sebepler arasinda kesinlikle bir guven eksikligi yok.boyle seyleri akliniza bile getirmemenizi rica ediyoruz.en kisa zaman icinde zaten kero'nun baninin acilagini dusunmekteyiz ki umariz klan droplari ile beraber geri verilir.

sizlerden son ricamiz; bizlerden aksine bir aciklama gelmedikce bu konunun sadece clan memberlari arasinda bir s1r olarak kalmasidir.kero banli kaldigi sure zarfinda kendisinin yoklugunu hicbir sekilde hissetmeyeceksiniz zaten.her zamanki gibi normal aktivitelerimize devam edecegiz(pk,boss,exp vs..)

herkese ii Oyunlar ve de saygilar.

beyler yukarıdakı okudugunuz seyler gercektir

NOT= bu bi alıntıdır ama %100 gercektir
    Verildi ancak çok geri düşmüştü bilmeyen veya okumayan arklar vardır o yüzden tekrar yazma isteği duydum

• Bu olay olalı çok oldu tekrar koymana hiççç mi hiççç gerek yoktu be hocam
  • daha önce verildi
  • kero hala banlımı ?
  • En AZ 1 Aylık Haber Ya Çok Merak Eden Gider Clanın Sitesinden Veya Forumundan Öğrenir . . .
  • bilmeyenler olabilir diye koydum zaten biliyorum verildiğini
    hala banlı şuan clanı yakından takip ediyorum hakan abinin(godlessturtle) charında az takılmıyom yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 17 Haziran 2007; 9:03:13 >
  • sen kimsin?
  • ben hakan abinin cafeden bi kardeşi diyelim :) genelde o charın başında olamıyo bana veriyo ben takılıyom onun 79 daki %2 sini ben kastım ama bayağa zor oldu
    godlessturtle ın 72 lvl adama kesildiği vs varya o vsde charın başında ben vardım kesildim charın adını batırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 17 Haziran 2007; 9:11:28 >
  • 1 ay oldu
  • bütün clanın sağlam itemleride keroya verilip onda depolanırdı itemlerde boşa gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.