Şimdi Ara

kes-kopyala çalışmıyor.lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. sorunum word de kes kopyalanın çalışmaması ama bu durum diger programlarda da olmaya başladı.Word de yapıştır dedigimde sadece hello yazısı çıkıyor. artık hellodan nefret eder hale geldim. uzun süre hello görmek ve duymak istemiyorum.ad wase ve spypot da tarama yaptırdım sorun yok. sistemi sorunun olmadıgı 2 gün önceye aldım degişen birşey olmadı. word'ü tekrar yükleyim dedim ama sorun sadece word de degil. dosya taşırken kes yada kopyala deyip yapıştır yapdıgımda hiçbirşey yok dosya oldugu yerde hala. sorunu nasıl çözecegimi biri yazarsa yada en azından bir fikri olan yazarsa sevirim. şimdiden degerli fikirleriniz için teşekkürler.

• Spy programlarıyla taratmışsın ama virüs taraması yaptın mı bilmiyorum. Eğer yapmadıysan güncel bir virüs programıyla komple tarama yaptırmanı öneririm.
  • HELLO

Bence hiç uğraşma ıvırzıvırla. Al yedeğini çek formatı. Kur sistemi, kurulumdan sonra ilk işin antivirüs kurmak olsun + Antispy. Sonrası gelir evelallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 31 Ocak 2006 12:11:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.