Şimdi Ara

Kes Yapıştır Kaybolsun :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, erkek kardeşim pc deki kendi resimlerini boş bi dvd ye yazmak istemiş,
    fakat resimleri kes ve yapıştır komutlarıyla dvd ye yazdırmış, dvd de yazarken hata vermiş,
    elimizde ne dvd nede harddisk te resimler var, NASIL GERİ GETİREBİLİRİM

"Recover My Files" isimli programı kullanmaya çalıştım ama işe yaramadı gibi bişey, bu program nasıl kullanılıyor anlamadım gitti

Teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: doluhan

Arkadaşlar merhaba, erkek kardeşim pc deki kendi resimlerini boş bi dvd ye yazmak istemiş,
    fakat resimleri kes ve yapıştır komutlarıyla dvd ye yazdırmış, dvd de yazarken hata vermiş,

"Recover My Files" isimli programı kullanmaya çalıştım ama işe yaramadı gibi bişey, bu program nasıl kullanılıyor anlamadım gitti

Teşekkür ederim

windowsun kendi yazdırma programınınımı kullanmış ?

eger öylesye tekrar optik sürücüne girdiğinde gözükmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: doluhan

Arkadaşlar merhaba, erkek kardeşim pc deki kendi resimlerini boş bi dvd ye yazmak istemiş,

Teşekkür ederim

windowsun kendi yazdırma programınınımı kullanmış ?

eger öylesye tekrar optik sürücüne girdiğinde gözükmesi lazım

yani. yazdırılmayı bekleyen dosyalar var şeklinde bir uyarı balonu açılması gerekirdi sistem tepsisinde.

• eee? bir şey yzzmayacakmısın sorunun sahibi ?
  • Konuyu açan kişi galiba sorun hallolmuş.
  • ya nero da yazdırmış,o yüzden yeniden yaz falan çıkmıyor,
  • peki.

recover my files ücretli bir program. hem taraması uzun sürüyor hem de bulduğu dosyaları sadece öngörüntülemeyi yapıyor. geri getirmeyi crack ya da orijinal ile yapıyorsun ancak.

fakat beleş alternatifleri de var. "recover files" adlı program tavsiyemdir.

http://download.cnet.com/Recover-Files/3000-2094_4-10715455.html?tag=mncol

buradan indirebilirsin. beleştir. hızlıdır. başarılıdır.
  • Bende format atmadan önce pop müzik arşivimi kaybettim kes yapıştır dediğim için yedek alma esnasında ancak limewireden indirdiklerimi shared klasöründen geri aldım bazılarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.