Şimdi Ara

Keşfedilmemiş, Değeri Düşük Genç Gol Makinaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede gol kralı olduğu halde keşfedilemeyen (!) Assifuah da eklenmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Türkiyede gol kralı olduğu halde keşfedilemeyen (!) Assifuah da eklenmeli bence.

Sion'un II. takımından A takıma alındı hocam bu oyuncu. Buda listemdeki oyunculardandı forumdaki ilgiye göre onuda ekleyecektim. Sen benden önce davrandın :) Yakın zamanda info'sunu düzenler eklerim listeye.
  • YENİ OYUNCU: Tim Väyrynen eklenmiştir.
  • Takipte olduğum golcülerin bu hafta yaptıkları:

Valerijs Sabala - 02.11.13 (Spartaks Jurmala 0 - Skonto Riga 3) maçında 1 gol attı 1 asist yaptı.

Piotr Parzyszek - 02.11.13 (De Graafschap 1 - FC Eindhoven 3) maçında takımının tek golünü attı.
  • Kennedy Igboananike, Abderazak Hamdallah eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 4 Kasım 2013; 20:50:04 >
  • Konuya hareketlilik gelecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Konuya hareketlilik gelecek mi acaba?

Hocam benim sırf golcü değil başka mevkiler de takip ettiğim genç isimler de var , konunun içeriğine ters düşmezse atayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

Hocam benim sırf golcü değil başka mevkiler de takip ettiğim genç isimler de var , konunun içeriğine ters düşmezse atayım ?

at hocam sorun değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

at hocam sorun değil

Başlık genç yetenekler olsun o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ettigim oyunculardan Tim Väyrynen Borussia Dortmund II takimina transfer oldu. Muhtemelen burda pisip Borussia Dortmundun as takimina monte edilecek.
  • Tamam benim de çorba da 1-2 tuzum olsun başlayayım ;

Victor Andrade > Santos ; Forvetin sıklıkla sağ bölgesinde görev yapan bileklerine hakim,iyi çalım atan bir oyuncu.95 doğumlu potansiyel vaat ediyor.Ters ayağını daha çok geliştirmesi gereken bir oyuncu Avrupa'ya transfer olmak istiyorsa,attığı 3 golün hepsi de sağ ayak ile.

Benjamin Mendy > Marseille ; Defansın solunda oynayan bir oyuncu,sol ayağını iyi kullanabilen ortalama bir bek diyebiliriz . Kendisini ŞL de Dortmund maçlarında da yakından takip etmişsinizdir.Bu sezon 2 gol 2 asist ile oynuyor , bu pek tanınmadık bir isim değil tabi ki .Ligue 1'i az çok takip eden her arkadaşımız bilir.

Nikola Ninkovic > Partizan ; Ofansif orta saha bölgesinde oynayan sağ ayaklı bir futbolcu , seri çalım atıp hızlı adam eksiltebilen tiplerden.Henüz genç , oyun zekasını da geliştireceğini düşünüyorum.Bu sezon 19 maça çıktı ve bu maçlarda 3 gol 4 asist ile oynadı , fena bir başarı değil bu adama dikkat edin diyorum.

Dennis Praet > Anderlecht ; Orta sahanın ortası ve ilerisinde oynayan joker diye tabir edebileceğimiz oyunculardan.Bu sezon ligde 3 gol atıp 5 asist kaydederek mali değerini de katladı , şimdiden Belçika ekibi ona 7 Milyon Euro değer biçti , ileride çok can yakacağa benziyor.

Şimdilik ekleyeceklerim bu kadar bir de Ryan Gauld vardı takımını hatırlayamadım ya Dundee United'dı ya da Motherwell'di . İleride bir kaç isim daha eklerim.

• niasse nin emenikeden eksiği yok fazlası var geldiği günden beri her maçını seyrediyorum. daha zayıf görünüyor ama çok güçlü bi oyuncu.

sinan kurt dışında bildiğim genç oyuncu yok oda öok yetenekjli
  • Başlığı açalı 3-4 sene olmuş, bazı oyuncular güzel transferler yaptılar kariyerlerinde.

Abderazak Hamdallah, Çin'e gitmişti 38 maçta 26 golle orda patladı, şimdi Katar'da El Jaish takımında oynuyor, El Jaish'tede şuan için 33 maçta 28 golü var.
  • Robin Van Persie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luisito

Van Volfswinkel
    Victor Ibarbo

Kesfedilmemis degiller ama bence ikisi de gelecek vaadeden oyuncular.

Yıllar önce Galatasaray ilgilenirken Şu Ibarbo'dan bir yol olmaz demiştim. Şukür yanıltmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Luisito

Van Volfswinkel
    Victor Ibarbo

Kesfedilmemis degiller ama bence ikisi de gelecek vaadeden oyuncular.

Yıllar önce Galatasaray ilgilenirken Şu Ibarbo'dan bir yol olmaz demiştim. Şukür yanıltmadı.

İkisini de Fifa dolayısıyla çok severdim, ikisinden de bir şey çıkmadı gerçekten.

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    Bu elemandan ümiyliydim ben de ama patates oldu.

• Victor Osimhen
  • Real Madrid kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum.
    2013'de üye olmuşsunuz Real Madrid ismi boş muydu yoksa sonradan mı aldınız? Merak ettim bu ismi 2013'den önce kimse almamış mı ilginç..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.