Şimdi Ara

Kesim + BigMouse pad ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi geceler yaz geldi kollari sivadim biseyler yapayim dedim. Mod konusunu acmadan once birkac soru ve yardim isticem.

Atolyem yok ve 14x14 aluminyum bir parcaya lazerle usb yerlerini acip bükme işlemi yapabilecek birine ihtiyacım var. Ölçüler hazır. Malzeme benden olur elimde var plaka. İşçiligide karsilariz.

Bilgisayarın tabanında delikler var
    bunlari kapatmak için mousepad benzeri bir kumas arıyorum ama bulamadım bu iki konuda yardimci olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGame45 -- 22 Temmuz 2014; 5:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam deri kullanın kendim de kullanıyorum mouse pad olarak deri kullanıyorum ister ters ister düz performansı çok iyi bir deneyin kafanıza yatacaktır mutlaka.
  • Justice4me kullanıcısına yanıt
    şimdi internetten baktımda modelli modelli hep düz bulabilirmiyim ki? Koku yapmasın bi de hocam kasanın tabanında kullanıcam
  • netten alışveriş tavsiye etmem bu konuda istanbulda iseniz zeytinburnu cevresindeki cantacı cuzdancı dericilere bakın hem koku sorunu olmaz hemde ıstedıgınız urunu alırsınız ıstedıgınız olcude kı kaldıkı o kadar ufak parcalar ıcın para bıle odemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.