Şimdi Ara

KESİN KARARIMI VERİYORUM (!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

KESİN KARARIMI VERİYORUM (!)

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Alacağın seçmeli dersleri de göz önüne al. Tüm hayatın Kuzey'de geçmeyecek.

Haklısının hocam bu Mitham Alam Film Merkezi çok iyiymiş ya bende fotoğrafla ilgileniyorum.
    Bu sene seçmeli olmaz herhalde hocam ingilizce full zaten (olursa tabi)
  • ösymagduru Ö kullanıcısına yanıt
    Etmem kardeşim senden bi ricam olucak bouna gittiğinde sana anlattıklarını yani elde ettiğin bilgileri benimle paylaşır mısın? Mesajını bekliyp olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safiyekurttekin

Etmem kardeşim senden bi ricam olucak bouna gittiğinde sana anlattıklarını yani elde ettiğin bilgileri benimle paylaşır mısın? Mesajını bekliyp olucam

İnşallah kardeşim forumda arada birde olsa senin için girip yazıcam
    1. sınıfta sağdan soldan(psikoloji, sosyoloji, felsefe) giriş dersleri ile seni şöyle bir biçimlendirecekler. Sonra 2. seneden sonra eğitim dersleri biraz daha ağırlıklı olacak. Ama orda bölüm dışından alacağın dersler ile kendin çok yönlü bir gelişim içerisinde olacaksın. Hazırlıkta zorlanmazsın, çalışırsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 5 Temmuz 2015; 4:51:29 >
    Salı günü okulda bölüm tanıtımları var. (eşit ağırlık) Orda bölümle ilgili kafana takılanları sorarsın.
  • quote:

1. sınıfta sağdan soldan(psikoloji, sosyoloji, felsefe) giriş dersleri ile seni şöyle bir biçimlendirecekler. Sonra 2. senedeb sonra eğitim dersleri biraz daha ağırlıklı olacak. Ama orda bölüm dışından alacağın dersler ile kendin çok yönlü bir gelişim içerisinde olacaksın. Hazırlıkta zorlanmazsın, çalışırsan.

Ya hocam hazırlıktan inanılmaz korkuyoorum hadi onu geçtiim dersler ingilizce olcakmış bu çok fena geliyo bana. İngilizcemi bırakın 0 olmasını eksilerde lisede az daha kalacağım tek ders
  • quote:

Salı günü okulda bölüm tanıtımları var. (eşit ağırlık) Orda bölümle ilgili kafana takılanları sorarsın.

Pazartesi gitttcektim ama o zaman salı gidiyim. Hocam bu arada siz nerede okuyosunuz boğaziçinde mi hangi bölüm?
    Sen bölüme yerleş, dersler başlasın. Adam akıllı çalışırsın. En kötü ihtimal hazırlıkta kalırsan İstanbul Pdr'ye geçiş yaparsın. Olay bu kadar basit. 1 yıl kaybederim gözüyle bakıyorsan sen bilirsin. Sonuçta sen okuyacaksın.
    Yıl boyunca Boğaziçi Pdr hedefleyip sonra ailemin durumunu göz önüne alıp Bilkent Uluslarası İlişkilere yerleşecek biriyim. Geçen yazdan bu zamana baya bir araştırdım. Okuyanlar ile konuştum, falan işte... Ordan yani bu bildiklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 5 Temmuz 2015; 5:00:57 >
  • quote:

Sen bölüme yerleş, dersler başlasın. Adam akıllı çalışırsın. En kötü ihtimal hazırlıkta kalırsan İstanbul Pdr'ye geçiş yaparsın. Olay bu kadar basit. 1 yıl kaybederim gözüyle bakıyorsan sen bilirsin. Sonuçta sen okuyacaksın.

Hocam ben baya mükemmeliyetçiyimdir başladım mı bi işe mutlaka bitiririm o yüzden ben o üniye girersem istersem kendimi paralarım yine de mezun olurum inşallah
  • quote:

Yıl boyunca Boğaziçi Pdr hedefleyip sonra ailemin durumunu göz önüne alıp Bilkent Uluslarası İlişkilere yerleşecek biriyim. Geçen yazdan bu zamana baya bir araştırdım. Okuyanlar ile konuştum, falan işte... Ordan yani bu bildiklerim.

Aile durumuyla ne alakası var hocam anlamadım? ankarada mı ikamet ediyosun? Sıralaman kaç bu arada?
    Geçim sıkıntısı falan işte. Hayır, Ankara'da yaşamıyorum.
    Y-Tm2: 2600
    Y-Tm3: 2100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 5 Temmuz 2015; 5:05:54 >
  • quote:

Geçim sıkıntısı falan işte. Hayır, Ankara'da yaşamıyorum.
    Y-Tm2: 2600
    Y-Tm3: 2100

Hocam çoook iyi yapmışsın helal olsun, tebrik ederim!
    Yurt olanakları iyi diye biliyorum boğaziçinin? Ayriyetten burs ofisi çok aktif çok da rahat okursun bence...
    Estağfirullah, teşekkür ederim.

Bu arada ikinci satırdaki cümlene ithafen: Evdeki hesap çarşıya uymaz.
  • quote:

Estağfirullah, teşekkür ederim.

Bu arada ikinci satırdaki cümlene ithafen: Evdeki hesap çarşıya uymaz.

Haklısın hocam burdan konuşmak doğru olmaz tabi.
    Benimde iyi değil durumum açıkçası ama Allah kerim dedik girdik bi yola illa açılır bi kapı sen hangi okula gidersen git bi bursları falan araştır kardeşim, Allah gönlüne göre versin.
    Eyvallah kuzen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.