Şimdi Ara

Kesinlikle arkadaşlarınızla birlikte eve çıkmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde doğalgaz olmadığı için haliyle fatura yüksek gelecek ama daha bu ayki faturamız 200 lira gelmiş. Ayrıca 120 lira da su var. Daha elektrikli sobaları yeni yeni kullandığımız zamanda 200 lira geliyorsa gelecek ayı düşünemiyorum. Ayrıca 3+1 evimize yeni bir 4. kişi de gelecek tam olacak salonda iki kişi oturacakları için haliyle boş ve rahat bir oda da kalmayacak. Sözde evde kalıp hiç evdeki rahatlığı hissedemiyorsunuz. Ha yurtta 4 kişi kalmışız ha ev...

Siz siz olun kesinlikle 1+0 eve tek başınıza çıkın başkalarının işlerini çekmek zorunda kalmayın. Geçen sene ders olmamış gibi yine birlikte eve çıktım yaptık bir hata. Seneye tek başıma eve çıkacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 11 Aralık 2018; 19:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yıl kykde kaldım 5-6 kişilik odada, eve çıkmayı hiç düşünmedim ama çıksaydım en fazla 1+1 eve çıkardım o da biri eve gelirse temiz bi odada oturalım diye. üni'de en yakın arkadaşınız olsa bile evde en ufak tartışma çıksa o hep akıllarda kalır yeri gelir yüze vurulur en ufak şeyde. böyle şeylere dikkat etmek lazım, iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.