portal'ın devamı gelsin isterdim. forza horizon 5i de büyük sabırsızlıkla bekliyorum ama daha dedikodusu bile yok oyunun. |
Bildirim
portal'ın devamı gelsin isterdim. forza horizon 5i de büyük sabırsızlıkla bekliyorum ama daha dedikodusu bile yok oyunun. |
konu benım için tartışmaya kapalı nfs2 |
Bu kadar The Darkness hayranı olduğunu bilmiyordum. İlk çıktığı zamanlarda demosuna bakmıştım sadece, nedense daha sonra seriye elimi sürmedim. Oyun direkt 1996'da yayınlanmaya başlayan aynı isimli çizgi romandan uyarlanmaymış. Aslında 1-2 Remastered yapsalar güzel gider. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasreteus -- 13 Ekim 2020; 13:41:18 > |
hikayeye devam niteliğinde yeni bir oyun süper olurdu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Spy vs spy. Çok güzel multi oyundu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 13 Ekim 2020; 15:41:30 > |
suffering .. kesinlikle yeniden uyarlanması gerekiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yanarım yanarım hala yeni bir Jak gelmemesine yanarım Jak X'in üzerinden 15 sene geçmiş (The Lost Frontier'i saymıyorum, direk Naughty Dog yapmamıştı) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 14 Ekim 2020; 8:53:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Order güzel olurdu |
Jak X dışındakilerin Remake'leri gelse bile olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Freedom Fighters |
Max payne ve midnight club < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |