Arkadaslar sabah uyarnır uyanmaz herzamanki gibi silkroad ı açtım direk üstümdekileri repair yapıp kasmaya gidicektim ve bi baktım repair olmuo yukarda Not enought gold yazıo bi baktım üstümde para yok sorna kasaya baktım ordada yok ama üstümdeki veya kasadaki tüm itemler duruo soslar falan böyle bişeyi arkadsım yapmış olabilirmi başkası yapsa herşeyi alır heralde sizce?
Kardeş _MikroP_ u Kullanan Arkadaş bangır bangır Bagırdı Aynısı ona oldu gıdıp dark karalarda kasmışlar sonra ıtemlerı kasaya koymuşlar PC FORMAT uzulmene gerek yok bı net cafeye gıt sıfrenı degıstır sonra pc format hadı kolay gelsınnn
cafeye gidip değişme ark.ın bı pc sınde değiş xD
Geçmiş olsun
Net cafeye felan gidip şifreni değiştirme asıl en büyük belalar oralarda oluyor soyulma vs..En güzel tanıdğın bir arkadaşına git 2 dk.PC den charın şifresini dğeiştir derim.
Charın şifresini değiştirdim fakat artık oynıcak hevesim kalmadı charımı full doldurup satıcam sanırım teşekkürler yorumlar için
Başlığa bak tövbe tövbee Keşke hiç uyanmasaydım diyor Geberr
quote:
Orjinalden alıntı: KaJMéRaN
Başlığa bak tövbe tövbee Keşke hiç uyanmasaydım diyor Geberr
Silkroad 1 Can Daha aLdı ( çok yakında gazetelerde ) Coming SooN
Uyanan güzel
Lan dalga geçenlere ana avrat sayarın adam akıllı durun bebeler kerim geçmişinizi
şşşşşşşşttttttttt hooooooooppppppppp lan lun küfür yoookkkkkkForum Coştu Yaw Nedir.Bu Herkez Lan Lun Bu Arada Gemiş Olsun
Küfürü basmış bana PM de . biz biraz olsun seni güldürmek için kafanı dağıtmak için yapıyorduk dalga gecmek için değil. Ama artık cok gec.
quote:
Orjinalden alıntı: fatih1994
şşşşşşşşttttttttt hooooooooppppppppp lan lun küfür yoookkkkkkForum Coştu Yaw Nedir.Bu Herkez Lan Lun Bu Arada Gemiş Olsun
Sanane olum sanamı sorcam ne diyip ne demiceğimi zaten sinirim bozuk char gitmiş adamlar dalga geçio böyle şeymi olur gavatlar forumda 10 yaşında bebeler dolmuş belliydi zaten
quote:
Orjinalden alıntı: WesTCoasTBloodS
quote:
Sanane olum sanamı sorcam ne diyip ne demiceğimi zaten sinirim bozuk char gitmiş adamlar dalga geçio böyle şeymi olur gavatlar forumda 10 yaşında bebeler dolmuş belliydi zaten
Heee Öyle Sanane Banane Dersin Ama Bak Yedin 30 gün Cezayı Napıcaksın Artık ? He ?
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr
quote:
quote:
Heee Öyle Sanane Banane Dersin Ama Bak Yedin 30 gün Cezayı Napıcaksın Artık ? He ?
gerizekalı forumun düzenine etti (konuyu açana diyom)
Yok o bana bi pM attı da o yüzden yedi ceza.
quote:
quote:
10 yaşında diorsun... senin charın 20 yaşındaki zekanla mı soyuldu Allah'ım ya !
quote:
Lan dalga geçenlere ana avrat sayarın adam akıllı durun bebeler kerim geçmişinizi
Senin adın Kerim mi? Ben de Meriç memnun oldum.. Bir ay sonra görüşürüz.. powerstorm'a sevgi ve saygılarımı iletiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: TheHitchhiker
quote:
Senin adın Kerim mi? Ben de Meriç memnun oldum.. Bir ay sonra görüşürüz.. powerstorm'a sevgi ve saygılarımı iletiyorum..
Mareşalimizin ellerine sağlık çok seksi banlamış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme