Şimdi Ara

KESKER Bİ COK İNSAN TANIDIM SENİN KADAR ŞEREFSİZİNİ GÖRMEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAN SEN NE YUZLE TURNUVADA OYNADIĞI HER MACI KAZANAN SENİ 2 FİNAL MACINDADA YENEN ADAMIN AVERAJINI -57 yapıosun seni yenmek bu kadar suçmu lan sıkıyosa msne gel serefsiz absuluta 2 mactada fark atan chakall absulutun sampiyon olduunu gorduunde uzulmez cunku her macını kazanmıstır onun için farketmez o aslında zaten şampiyon olmuştur onun üzüldüğü konu DH gibi bi forumda böle haysiyetsizlerin varlığıdır...hergun msnde 5 saat olan adam fifada yenildi diye msne girmiosa kalan dakkayı 1 ay sonra yapıcaz diosa ben ona SEREFSİZ DERİM...

not:herkes fake nick alıo bende alırım ne var

• quote:

Orjinalden alıntı: Abuzer_Kadayıf

LAN SEN NE YUZLE TURNUVADA OYNADIĞI HER MACI KAZANAN SENİ 2 FİNAL MACINDADA YENEN ADAMIN AVERAJINI -57 yapıosun seni yenmek bu kadar suçmu lan sıkıyosa msne gel serefsiz absuluta 2 mactada fark atan chakall absulutun sampiyon olduunu gorduunde uzulmez cunku her macını kazanmıstır onun için farketmez o aslında zaten şampiyon olmuştur onun üzüldüğü konu DH gibi bi forumda böle haysiyetsizlerin varlığıdır...hergun msnde 5 saat olan adam fifada yenildi diye msne girmiosa kalan dakkayı 1 ay sonra yapıcaz diosa ben ona SEREFSİZ DERİM...

• quote:

LAN SEN NE YUZLE TURNUVADA OYNADIĞI HER MACI KAZANAN SENİ 2 FİNAL MACINDADA YENEN ADAMIN AVERAJINI -57 yapıosun seni yenmek bu kadar suçmu lan sıkıyosa msne gel serefsiz absuluta 2 mactada fark atan chakall absulutun sampiyon olduunu gorduunde uzulmez cunku her macını kazanmıstır onun için farketmez o aslında zaten şampiyon olmuştur onun üzüldüğü konu DH gibi bi forumda böle haysiyetsizlerin varlığıdır...hergun msnde 5 saat olan adam fifada yenildi diye msne girmiosa kalan dakkayı 1 ay sonra yapıcaz diosa ben ona SEREFSİZ DERİM...

Fake nick olayının da bu kadar öküzce yapılanını ilk kez görüyorum.

Ula fake olsa ne olmasa ne adını yazmışsın ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Görünen Köy

quote:

Fake nick olayının da bu kadar öküzce yapılanını ilk kez görüyorum.

Ula fake olsa ne olmasa ne adını yazmışsın ya.

acamilik işde ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.