Bildirim
Keslinlikle okumalısın sana çok şey katar dediginiz kitplar var mı ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 felsefi kitap okuyan gelmiş beni - liyo -
quote:
Orijinalden alıntı: ReeLKinq
5 sene önce okudum kitabı 13 yaşındaydım yani aklımın başında olmadıgı, yaşıtlarımın metin2 oynadığı dönemdi.O zamanlar bana çok faydası oldu herkesden farklı bir düşünce yapım vardı.Zaten bidaha kitap okumadım orasıda ayrı bir ironi
Ben de 2 sene önce okumuştum 16 yaşındaydım yani aklımın başımda olduğu gibi dönemlerde.O zamanlar bana çok bir düşünce katkısı olmadı ama harika bir kitap.Gerçi ondan sonra bir sürü kitap okudum anılarımda kaldı o da ayrı bir ironi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
quote:
Orijinalden alıntı: Platinum IV
Sofie'nin dünyası.Felsefeye giriş anlamında güzel bir kitap.
İllet etmiştik şu kitaptan lisede, Allah belanı versin sofie deyişlerimiz hala kulağımda
Bu kafayla okursan böyle dersin tabi.Gayet eğitici ve felsefeyi baştan sona özetleyen bir kitap. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
quote:
Sofie'nin dünyası.Felsefeye giriş anlamında güzel bir kitap.
İllet etmiştik şu kitaptan lisede, Allah belanı versin sofie deyişlerimiz hala kulağımda
Bu kafayla okursan böyle dersin tabi.Gayet eğitici ve felsefeyi baştan sona özetleyen bir kitap.
O kafayla dediğin felsefe hocamız bize bu kitabı sınava yönelik dayattığı için bu kafada okumak zorunda kaldım. Ayrıca felsefeyi özetlese ne olur felsefeye ilgim yok bir kere
-
kitabı vardı bir tane adını yazmıyım banlanırım sonra ipucu:100
Olaya sırf cinsellik yönünden bakmayın bizim dil anlatımcı sınıfta okutmuştu orası ayrı.
Not:Yaş 20 -
SİKTİR ET = John C. Parkin oku bence -
Zindanda ki Zebani adlı kitabı okumanı şiddetle tavsiye ederim. Yazarı CSB isimlerinin baş harflerini kullanıyor gerçek ismini bilen yok -
15Days oku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olasılıksız sana bişey katmaz ama güzel kitap
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X