Şimdi Ara

Kespır leptobumda esrarengiz sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaş. Benim sorunum şu; leptobumun ekranında şeritler çıkıyor idi. Ekranın fotoğraflarını çektim konuya ekledim bakınız.
    Durum böyle iken birgün bilgisayarı açtım hiç açılmadı. Yani bilgisayar açılıyor ama ekran açılmıyor. Yani elektrik hiç gelmiyor. Dokunmatik kısayol tuşlarının ışıkları gelmiyor ve çalışmıyor. Kısaca bilgisayar açılıyor ama ekran tamamen bitik. Ne görüntü ne elektrik geliyor ekrana. Durum bu iken dedim bilgisayrı lcd ye bağlayayım bu seferde bilgisayar açılıyor 5 ila 10 sn arasında durup kapanıyor. Bu süre içinde bilgisayar çalışıyor ama görüntü lcd ye de gelmedi. Bu esnada dikkatimi çeken nokta bilgisayarı şarja bağladığımda devamlı yanması gereken ışık yanıp sönüyor idi. Bende dayanamadım bilgisayarı söktüm. İliğine kadar söktüm ama. Sadece termal macunları vazelinle tazeledim. Onun dışında hiçbirşey yapmadım ve topladım bilgisayarı. Sonra açıldı en başa döndük. Yani bilgisayar açılıyor ve ekranda ara sıra beliren şeritler çıkıyor. Bana kısaca bu bilgisayarın derdini söyleyecek olan yardımcı olacak arkadaşlar varmı.? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
     Kespır leptobumda esrarengiz sorun.. Kespır leptobumda esrarengiz sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axmetuss -- 29 Ocak 2016; 22:02:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bi arkadaşın masaüstü pc sinde tam aynısı olmuştu ekran kartı yandı dedi bilgisayarcı ekran kartını değiştirdi sorun düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper nirvana A15HE ses sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.