Şimdi Ara

Kestane şekeri kampanyası sona erdi. Zeytincenter (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanyadan bende yararlandım.2 adet siparişi geçtim.dört gözle bekliyorum.sipariş verirken bile ağzım sulandı dağlıyı ilk defa deneyeceğim.umarım söylendiği gibi kırıksız ve büyük boydur.

Bağlantı: http://www.sanalpazar.com/2-Ad-Dagli-Kestane-Sekeri-4800-Tl-Kargo-Ucretsiz__isp11346902
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfada glikoz şurubundan olduğunu söylemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantı: http://www.sanalpazar.com/2-Ad-Dagli-Kestane-Sekeri-4800-Tl-Kargo-Ucretsiz__isp11346902
  • _999_ kullanıcısına yanıt
    o zaman alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: emrekarataş

quote:

Orijinalden alıntı: mak79

şikayetlerden dolayı almaktan vazgeçtim.

uyaran arkadaşlara teşekkürler

Tavsiye eden arkadaşların tavsiylerini görmezlikten gelmek sizin tercihinizdir, olumsuz yorumların birçoğu daha önce bizden ürün almamış arkadaşlardır. saygılar.

Siz şimdi mağdur olan herkesin mağduriyetinin giderildiği konusunda garanti verebiliyor musunuz? Kafkas mı Dağlı desem bu arada?

bir kısmın mağduriyetini giderdik gerek kestane şekeri gerek zeytin göndererek,bir kısmının hesap numaralarını aldık ve almaya devam ediyoruz bu hafta perşembe veya cuma günü tüm arkadaşlara havalelerini yapıcaz,bir kısım arkadaş para iadesi istemedi onun yerine zeytin veya zeytinyağı gönderiyoruz, bir kısım arkadaşta hiçbir şey istemiyor onlarında affını biz istiyoruz. İnşallah bayrama kadar bu tatsız konuyu halledicez

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

bu dağlı kestane şekerinin içeriğinde gerçek pancar şekeri mi var yoksa glikoz şurubu mu?

Efendim ürünlerde glikoz şurubu kullanılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Son kullanma tarihiyle ilgili net bi cevap yok sanırım

Ürünlerin üretim tarihleri yarındır :) şöyle açıklıyım bekliyen tüm siparişler için yarın taze ürün dolumu yapılacaktır. birde anlaşabilirsek cam kovonaza doldurtacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: starback

kampanyadan bende yararlandım.2 adet siparişi geçtim.dört gözle bekliyorum.sipariş verirken bile ağzım sulandı dağlıyı ilk defa deneyeceğim.umarım söylendiği gibi kırıksız ve büyük boydur.

ürünler son derece kaliteli ve seçme kestanelerden üretilmektedir, memnun kalıcağınıza eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr
    hocam yanlışını düzeteyim. üretici firmanın bir kusuru yok. satıcı arkdaş 5 kg teneke konserve alıp kendi pet şişelere koyup satıyor. ayrıca 5kg lik tenekeden 3250 gram net kestane şekeri çıkmakta

Kestane şekeri kampanyası sona erdi. Zeytincenter

"NET 850 GR, BRÜT:1260 GR" olan üründen bahsetmiş. Eğer pakete NET 850 GR yazdıysan içinden o kadar gram temel madde çıkacak. Bu durum turşu, zeytin ve konservler için de böyle... Kestane şekeri paketinde NET 850 GR dendiği halde içinden eğer 600gr çıkıyorsa bu doğru bir durum değildir.

İçinden 850GR değil 1000GR bile çıksa benim için önemli değil, glikoz şurubu (çoğu GDO'lu mısırdan elde ediliyor) içerdiği için 1 TL bile olsa yemem ama bu ürünü bu haliyle alanlar var ve içinden 850 GR kestane çıkmıyorsa burada bir sıkıntı var.

Bakın arkadaşın kendisi de aynen şöyle demiş:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Eski konuda nasıl dialoglar geçti bilmiyorum arkadaşlar ama çok kızgınsınız bu arkadaşa belli fakat satıcı kişi de yaptıklarından pişman olmuş olacak ki elinden geldiğince ücretleride iade etmeye çalıştığını söylüyor. Neden hala hatasını görüp düzeltmeye çalışan birisinin üzerine bu kadar gidiyorsunuz, hatasında devam etse haklısınız topa tutmakta ama herşeyi düzelttiğini beyan ediyor. Satıcı kişiyi tanımam etmem ama avukatı gibi oldum kusura bakmayın

Satıcı arkadaşa bir şey sormak istiyorum; glikoz şurubu mu yoksa şeker mi kullanılıyor üründe ? Muhtemelen glikoz şurubudur ama yine de sormak istiyorum ?

Efendim ortda bilinçli yapılmış bir durum yok ürünleri alan bir müşteri kestaneyi bezlerinden ayırarark tarttı ve netinin 600 gr civari geldiğini söyledi doğrudur ama biz ürünleri Dağlıdan alırken bezi dahil net olarak alıyoruz (şerbet hariç) olay budur 6 aydır anlatıyorum, bir türlü anlamak istemiyorlar, son çare para iadesine başladık, ama hala arkadaşın midesi bulanıyomuş. ürünlere gelince glikoz şurubu kullanılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 6 Ekim 2013; 23:39:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonel

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr
    hocam yanlışını düzeteyim. üretici firmanın bir kusuru yok. satıcı arkdaş 5 kg teneke konserve alıp kendi pet şişelere koyup satıyor. ayrıca 5kg lik tenekeden 3250 gram net kestane şekeri çıkmakta

"NET 850 GR, BRÜT:1260 GR" olan üründen bahsetmiş. Eğer pakete NET 850 GR yazdıysan içinden o kadar gram temel madde çıkacak. Bu durum turşu, zeytin ve konservler için de böyle... Kestane şekeri paketinde NET 850 GR dendiği halde içinden eğer 600gr çıkıyorsa bu doğru bir durum değildir.

İçinden 850GR değil 1000GR bile çıksa benim için önemli değil, glikoz şurubu (çoğu GDO'lu mısırdan elde ediliyor) içerdiği için 1 TL bile olsa yemem ama bu ürünü bu haliyle alanlar var ve içinden 850 GR kestane çıkmıyorsa burada bir sıkıntı var.

Bakın arkadaşın kendisi de aynen şöyle demiş:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Eski konuda nasıl dialoglar geçti bilmiyorum arkadaşlar ama çok kızgınsınız bu arkadaşa belli fakat satıcı kişi de yaptıklarından pişman olmuş olacak ki elinden geldiğince ücretleride iade etmeye çalıştığını söylüyor. Neden hala hatasını görüp düzeltmeye çalışan birisinin üzerine bu kadar gidiyorsunuz, hatasında devam etse haklısınız topa tutmakta ama herşeyi düzelttiğini beyan ediyor. Satıcı kişiyi tanımam etmem ama avukatı gibi oldum kusura bakmayın

Satıcı arkadaşa bir şey sormak istiyorum; glikoz şurubu mu yoksa şeker mi kullanılıyor üründe ? Muhtemelen glikoz şurubudur ama yine de sormak istiyorum ?

Efendim ortda bilinçli yapılmış bir durum yok ürünleri alan bir müşteri kestaneyi bezlerinden ayırarark tarttı ve netinin 600 gr civari geldiğini söyledi doğrudur ama biz ürünleri Dağlıdan alırken bezi dahil net olarak alıyoruz (şerbet hariç) olay budur 6 aydır anlatıyorum, bir türlü anlamak istemiyorlar, son çare para iadesine başladık, ama hala arkadaşın midesi bulanıyomuş. ürünlere gelince glikoz şurubu kullanılmaktadır.

tabi yazdığınız herşyede haklısınız keşke o dönem de fazladan satsaydık gram sıkıntısı olmasaydı ama o sıkıntıları hallettik şimdi sattıklarımızda öyle bir sıkıntı yok, eski alanlarında mağduriyetlerini gidermeye devam ediyoruz tüm müşterilerimin gönlü rahat olsun. glikoz şurubu kullanılmasında bişey diyemem sonuçta malesef çoğu tatlılarda kullanılıyor ama mısır şurubu kullanılmadığını biliyorum.

• quote:

tabi yazdığınız herşyede haklısınız keşke o dönem de fazladan satsaydık gram sıkıntısı olmasaydı ama o sıkıntıları hallettik şimdi sattıklarımızda öyle bir sıkıntı yok, eski alanlarında mağduriyetlerini gidermeye devam ediyoruz tüm müşterilerimin gönlü rahat olsun. glikoz şurubu kullanılmasında bişey diyemem sonuçta malesef çoğu tatlılarda kullanılıyor ama mısır şurubu kullanılmadığını biliyorum.

GLİKOZ şurubu mısırdan elde edilir hocam.
    Toz şekere göre ucuz olmasının nedeni GDO yöntemiyle üretilmiş çok ucuz maliyetli mısırlardan çıkması.
    Mısırı öyle bir parçalarlarki şurubunu yani sıvı şekerini ayrı satarlar, nişastası (modifiye mısır nişastası) ayrı satılır, unu ayrı satılır vs vs... Geriye bi şey kalmaz. Herşeyi para eder.
    Sadece glikoz değil fruktozda zararlı.
    Glikoz şurubunun da fruktoz şurubunun da vücuda uzun vadede verdiği zararlar kanıtlanmıştır.

• quote:

quote:

Toz şekere göre ucuz olmasının nedeni GDO yöntemiyle üretilmiş çok ucuz maliyetli mısırlardan çıkması.
    Mısırı öyle bir parçalarlarki şurubunu yani sıvı şekerini ayrı satarlar, nişastası (modifiye mısır nişastası) ayrı satılır, unu ayrı satılır vs vs... Geriye bi şey kalmaz. Herşeyi para eder.
    Glikoz şurubunun da fruktoz şurubunun da vücuda uzun vadede verdiği zararlar kanıtlanmıştır.

ben 5 kilo zeytin ile kestane şekeri alıcaktım 3 kilo ama glikoz surubu yuuzuden vazgectım bunu katmayan bir firma var mdırı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

quote:

ben 5 kilo zeytin ile kestane şekeri alıcaktım 3 kilo ama glikoz surubu yuuzuden vazgectım bunu katmayan bir firma var mdırı ?

Malesef tüm firmalar bunu kullanmaktadır

• quote:

quote:

quote:

katmayan firmalar tabii ki vardır. pancar şekeri kullanılan ürünler daha pahalı olur. ne kadar ekmek o kadar köfte yani

• Kadıköy / İstanbul
    Avcılar / İstanbul
    Merkez/NİĞDE
    Kocasinan /Kayseri
    Erenler /Sakarya
    Denizli /Denizli
    Bornova /İzmir
    Konak / İzmir
    Bornova /İzmir
    Şişli / Maslak İstanbul
    Üsküdar / İstanbul
    Kırıkkale
    Silivri / İstanbul
    Kayapınar / Kayapınar Diyarbakır
    Alanya / Antalya
    Aziziye /Erzurum
    Dörtyol /Hatay
    Merkez /Bilecik
    İlkadım /Samsun
    Ümraniye /İstanbul
    Saray / Edirne
    Çiğli /İzmir

Arkadaşlar ürünleriniz kargoya teslim edilmiştir. Şimdiden hepinize afiyet olsun.

• Bende arkadaştan 2 kg kestane şekerimi aldım.İlanda belirtildiği gibi teneke kutuda değil cam kavanozda geldi ürünler.Ayrıca daha önceki kampanyadan kalan parayıda iade etmek istediği için teşekkür ederimBen para havalesi ile falan uğraşamadığım için para iadesi istemedim..Bunun yerine 1 kg zeytin yagı ekledi kargoya. şimdilik memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim.
    Hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

Bende arkadaştan 2 kg kestane şekerimi aldım.İlanda belirtildiği gibi teneke kutuda değil cam kavanozda geldi ürünler.Ayrıca daha önceki kampanyadan kalan parayıda iade etmek istediği için teşekkür ederimBen para havalesi ile falan uğraşamadığım için para iadesi istemedim..Bunun yerine 1 kg zeytin yagı ekledi kargoya. şimdilik memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim.
    Hayırlı satışlar.

Ürünler öncelikle afiyet olsun siparişler fazla olunca Dağlıdan yeni ürün almak için Bursa ya gittim cam kavonozların daha taze dolum olduğunu söyledi bende herkeze cam kavanoz gönderdim, üstelik cam kavanozlardaki daha seçme ve iri kestanelerdir, gramaj olarak ta bi fark yok, tek tereddütüm kargoydu onuda ürünleri iyi sararak halletmiş olduk, herkezin memnun kalacağına eminim.

ürünlerin üretim tarihi 01.09.2013
    son kullanma 01.09.2015 tir.

• quote:

GEMLİK ZEYTİN ZEYTİNYAĞLARI &KESTANE ŞEKERİ

EMRE KARATAŞ
    533 556 56 09

2 ADET DAĞLI SADE KESTANE ŞEKERİ DH ÜYELERİNE ÖZEL HAFTA SONU KAMPANYASI %25 İNDİRİMLE 48,00 TL
    BU FİYATA BAŞKA BİR YERDE BU FİYATA YOK!!!
    KAPALI TENEKE AMBALAJ KARGODA SAPASAĞLAM GELİR
    RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNÜN AYNISI
    SINIRLI STOK

NET:850 GRX2
    BRÜT:1260 GRX2

%25 İNDİRİM: 64,00 TL DEĞİL 48,00 TL
    (AYRICA YENİ ÜYELERE 10 TL SANALPAZAR İNDİRİM KUPONU)

KARGO ÜCRETSİZ

48,00 TL

ÜRÜNE GİT

1 ADET DAĞLI SADE KESTANE ŞEKERİ DH ÜYELERİNE ÖZEL HAFTA SONU KAMPANYASI %25 İNDİRİMLE 24,00 TL
    BU FİYATA BAŞKA BİR YERDE BU FİYATA YOK!!!
    KAPALI TENEKE AMBALAJ KARGODA SAPASAĞLAM GELİR
    RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNÜN AYNISI
    SINIRLI STOK

NET:850 GR
    BRÜT:1260 GR

%25 İNDİRİM: 32,00 TL DEĞİL 24,00 TL
    (AYRICA YENİ ÜYELERE 10 TL SANALPAZAR İNDİRİM KUPONU)

KARGO ÜCRETİ TÜM TÜRKİYE 5,00 TL

24,00 TL

ÜRÜNE GİT

ÜRÜNLERİN TAMAMI TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞININ İLGİLİ TEBLİĞİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.
    ÜRÜNLER GEMLİK ARAS KARGO ŞUBESİNDEN ÇIKIŞ YAPILACAKTIR.
    ÜRÜNLERİ İADE HAKKI SANALPAZAR.COM ŞARTLARI GEÇERLİDİR.
    KARGODAN KAYNAKLANAN HASARLAR TARAFIMIZDAN TELAFİ EDİLECEKTİR.
    ÜRÜNLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM NUMARASINDAN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
    BU KAMPANYA 01.10.2013-15.10.2013 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR.

GERÇEK GEMLİK ZEYTİNİ, ZEYTİNYAĞLARI VE DİĞER KAHVALTI ÜRÜNLERİ İÇİN DÜKKANIMIZI ZİYARET EDİNİZ.

1 KG İRİ TANELİ MEGA GEMLİK ZEYTİNİ 14,00 TL (220-240 KALİBRE)
    1 LT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI MARASCA CAM ŞİŞE 10,00 TL

GEMLİK ZEYTİN ZEYTİNYAĞLARI &
    KESTANE ŞEKERİ
    ÜRÜNE GİT

Kampanyamız yarın öğlen sona ermektedir.

• quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum, alternatif markalara sormak lazım hocam.

Ankara'daki tatlıcıların çoğu bu pisliği kullanır. Sadece kaliteli tatlıcılar kullanmaz. Hacıbaba baklava gibi mesela.

Glikoz şurubuna pislik diyorum çünkü bu meretin satışı ABD'de yasaklandı. Üretiyorlar, GDO lu mısır tarlaları var. Ancak iç piyasada satmaları yasak. Bizim gibi 3. dünya ülkelerine pazarlıyorlar.

• geçen hafta arkadaş mesaj göndermişti, şu kadar iadeniz var hesap numaranızı verin iade edelim diye, bende hesap numaramı göndermiştim, cum yada haftasonu mesaj atmıştım tekrar ödeme yapılmadığı için satıcıda bu hafta içi göndereceğini söylemişti, yine hafta sonu geldi çattı yarın cuma ama gelen giden yok

ha bu arada yatacak olan parada gözüm yok ama güven meselesi bir söz verdiysen zamanında yerine getireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AseA34 -- 10 Ekim 2013; 20:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

geçen hafta arkadaş mesaj göndermişti, şu kadar iadeniz var hesap numaranızı verin iade edelim diye, bende hesap numaramı göndermiştim, cum yada haftasonu mesaj atmıştım tekrar ödeme yapılmadığı için satıcıda bu hafta içi göndereceğini söylemişti, yine hafta sonu geldi çattı yarın cuma ama gelen giden yok

ha bu arada yatacak olan parada gözüm yok ama güven meselesi bir söz verdiysen zamanında yerine getireceksin.

İşte insanın asıl kızdığıda bu ya...
    Geçen kampanya da sitenin sanal kart problemi yüzünden havale ile bende
    3 kg almıştım. Hediye zeytinli kampanya idi ve peşin ödeme yapmama ragmen
    hediye zeytin yollanmadı. Artık bir dahaki alışverişe yollarız dendi...
    Bu arada gönderilen kestane şekerlerinin süzme 650-700 gr geldiğini ve kullanılan
    kestaneninde damarlı oldugunu paylaştığımızda kalitesinin birinci sınıf olmadığını söylemişti.
    Arkadaşın esnaflığı konusunda yorum yapmak istemem ama sözünü yerine pek getiremiyor.
    Kestane şekeri ise kesinlikle vasat lezzette ve kalitedir.
    Zeytinini tatmak nasip olmadı :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.