Şimdi Ara

KestelMU oldu ElfMU :) Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın beyler yorum yapmadan geçmeyelım.....

[img=http://img92.imageshack.us/img92/1170/hacklamer20hy.th.jpg]

[img=http://img139.imageshack.us/img139/2994/hacklamer17nn.th.jpg]

Amaaaan :)
    ve bunlar olduktan sonra RESPECT ın Namıdıer ELF admınımızın :D:D Acıklamasıda bu
    http://kestelmu.servegame.com

Good Job..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestelcik -- 22 Haziran 2006; 13:49:08 >

• lol

• dataport u degistirmesse olacagı budur :P
  • cok komik her yer elf dolu
  • harbi zuahahahaha
  • Kestelcik kestelmu'nun iplerini verdiğin için teşekkür.Ederiimmm!!Bende bunu arıyordum
  • sm de war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • züleyhaHhHaaaAHAHAHAahAHA
  • Account Alabilirsiniz...

Exp:5000

Drop:200

LvL Up Point:10-15

BB:On

Shop's items:Wings, BoK+1+2+3

Monster HP: %80

kestelmu admini su BOK olan yazıyı box of kundun olarak değiştirseniz.birden siteye girip baktım.kanat satılıo onu anladım.bide BOK +1,+2,+3 lutfen etraf yanlış anlar.yapmayın böle şeyler

bu arada başka hangi serverların shopunda BOK satılıo

• elf mu online
  • sa kardeslerim ben bu turkleri gercekten anlamıyorum benim kestelmu la falan bi alakam yoktur genelde turk serverlarındada oynamam zaten yaklasık 3 senedir oynuyorum bu oyunu ama biz turkler kadar isin p*st luguna kacanını görmedin server hack yio fln diosunuz kardesim yapmayın sizde hack fln yapan olursa admin yakalar siler siz yapmayın ben anlamıyorum sizleri bide bunla övunuyorsunuz bence biraz destek cıkın birbirinize kostek olcagınıza o zaman hersey daha guzel olcaktır bence bu cevabı yazmamın nedeni forumda surekli herkes biribirine bok atıo birbirine laf atıo nedir bu cekememezlik ayıptır ya turkun dostu turkdur.. bunu unutmayın

Ayrıca snake kardesim bir cok fun serverda shopda bok bulabilirsin herkesin istegine gore server mevcut..
  • ayrıca laflarımda kimseye deildir kardesler ama bu olanlar eminim sizide rahatsız ediyordur ben goruslerimi belirttim selametle..
  • omerf arkadasım anlayısın icin tesekkürler hata bendeydi kimse hack yapmıyor diye dataportu deiştirmemistim ama 1-2 zurna geldi ben hackerım dedi beni GM yap yoksa herkesi elf yaparım dedi ve bende YoL_Al dedim adamda yaptı ben ne yapabilirim saglık olsun zaten backup almıstım ayrıca da bütün server hack yapanlara ana avrat kaydı :D
  • respect bu tip acıkları kapamanın yolları var bikere o portu modeme acman hata muserver icin 55901 ve 44405 portları yeterlidir . Sadece bir öneri

Saygılar
  • zaten sadece o port war şu söyledigin içinde çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 29 Haziran 2006; 17:04:50 >
  • kestel mu geri donuyorr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.