Bildirim
KEY SATILIR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar dikkat edelim bu gibi kişilere lütfen MUTLAKA Middleman (Arabulucu) kullanın önce parayı yollamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoCoMaNia -- 15 Nisan 2015; 12:14:12 > -
5.5 ne kardeş steam bile 6.20 den satiyor 7den sat bide zararmi edicen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimseye zorla satmıyorum ayrıca hepsini alan arkadaslara tanesini 5TL'den satabilirim. Kimseyi dolandırma niyetinde de değilim. Karşı tarafın referansı var diye güvenip itemleri verip dolandırılan çok arkadaşım oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: reaone3
Kimseye zorla satmıyorum ayrıca hepsini alan arkadaslara tanesini 5TL'den satabilirim. Kimseyi dolandırma niyetinde de değilim. Karşı tarafın referansı var diye güvenip itemleri verip dolandırılan çok arkadaşım oldu.
Bu forumda kimler yapmış çok referanslı :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5tl'den verirsen hepsini alabilirim -
İsim bilmiyorum fakat, kimseyi dolandırma niyetinde olmadığımı söyledim. Güvenmeyen arkadaşlar alışveriş yapmasın zaten benimle iletişim halinde olan arkadaşlara telefon numaramı vs. verdim. -
LoCoMaNia üslubun hiç hoş değil sanki adam dolandırmışım gibi konuşuyorsun. İlk defa satış yapıyorum diye yargısız infaz yapmanız gerekmez. -
Kusura bakma hocam hakaret içerikli yazmadım sadece uyarı mesajı son 1 haftada 6 kişi dolandırıldı forumda. Benim bildiğim büyük harfle yazmak uslub bozukluğudur. İnş temiz şekilde alışverişinizi kimseye zarar vermeden ve zarar görmeden gerçekleştirirsiniz bedava olan miidle man servisini kullanmanızı öneriyorum. Bunu sizin güvenliğiniz içinde yazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: LoCoMaNia
Arkadaşlar dikkat edelim bu gibi kişilere lütfen MUTLAKA Middleman (Arabulucu) kullanın önce parayı yollamayın.
Locomania hakli beyler.
Hadi cok ekstrem saticilar icin bsi diyemem ama,
diger saticilar isine gelince ilk sen odersin diyorda niye ilk ben oduyorum ddgnde de guvenmiosan alma die kestirip atio.
Middleman en guvenilir yontemdir. Ben trade yapacaksam ilk itemi at derim her zaman atmiyacagini bldigim icin olayi middleman a getiririm nedense o zaman hepsi susuyo. Hemen guvenmiosam by by yazio. Tabi bazi kisilerin hakkinni yememk lazim bana middlemanda uyar abi ne zaman istersende diyebiliyor. Satici budur !
Locomania +1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keylerin hepsi @Drexfor adlı arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun. -
Keylerin tamamı tarafımdan alınmıştır, güvenilir bir arkadaş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X