Şimdi Ara

Key Stok Kalmadi Referans Mevcut (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 adet key aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz çıkan itemler 1 anahtar parası etmedi şansıma sıçayım
  • Bu Arkadaşı ekledim steamdan ama bakmadi ulaşmak icin başka bir yol varmi? bende toplu key alıcam
  • arkadaştan 86 anahtar aldım olabildiğince hızlı ve sorunsuz gerçekleşti. Mobil olmasına rağmen uğraştı ve hemen teslim etti, teşekkür ederim tekrar. +rep

Bi de benden önce bi arkadaş 100 anahtarı rezerve etmeyeydi iyiydi
  • 63 anahtar daha aldım, steamde envanter çökmesine rağmen 2 saat uğraştı ve teslimatı yaptı. teşekkürler İbrahim +rep again n again.
  • kayganz kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam tekrar kusura bakmayin her ne kadar elimde olmayan sebeblerden dolayi olsada :)
  • elimdeki key stogu bitmistir arkadaslar ilginize ve guveniniz icin tesekkur ederim ama stattrak crimson webler hala satista key stogu gelirse tekrar buraya yazacagim.
  • 232 Adet Stok geldi arkadaslar yeni itemlerde eklendi, Satis devam, sadece isbankasi iyi gunler
  • 175 adet daha key geldi yeterince stok var su an icin
  • konu guncel satis devam etmekte isbankasi disinda hesabim yok, paypalim yurt disindaki baska bir hesabima bagli oldugu icin kullanmiyorum.
  • gunceldir satis devam etmekte
  • stok var satisa devam
  • guncell
  • 50'ye 10 key olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok merak etmişimdir. Nasıl bu kadar key alabildiniz ? Sorumu cevaplarsanız sevinirim.
  • İlluminatici kullanıcısına yanıt
    2013te 400 dolar civarinda yatirim yaptim takas isleri icin, takas yapa yapa bu kadar silah, key elde ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

2013te 400 dolar civarinda yatirim yaptim takas isleri icin, takas yapa yapa bu kadar silah, key elde ettim

Cevap için eyvallah hayrına UP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunceldir, satis devam etmekte
  • 379 adet key kalmistir satis devam etmekte
  • up up up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.