Bildirim
Keyf-i Azizimce Kitap Tavsiye Ediyorum... - KONU GÜNCELLENMEYECEKTİR (55. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Pegasus'un, Ephesus'un, Artemis'in ve benzer yayınevlerinin kitaplarından dağ yapıp nara vermek istiyorum can u gönülden.quote:
Orijinalden alıntı: David Attenborough
Şu son dönem çıkan yerli romanların dili ne kadar da basite indirgenmiş böyle, çoğunda küfür, argo falan serbest zaten. Resmen sokak ağzıyla kitap yazılıyor. Bunlar okunacağına hiç kitap okunmasa daha iyi. -
pegasus'ta ara sıra güzel şeyler oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: E-Nazmi
Pegasus'un, Ephesus'un, Artemis'in ve benzer yayınevlerinin kitaplarından dağ yapıp nara vermek istiyorum can u gönülden.
Alıntıları Göster -
-
-
Nadir.quote:
Orijinalden alıntı: The Mandalorian
pegasus'ta ara sıra güzel şeyler oluyor.
Alıntıları Göster
Bir iyi şey varsa, 20-30 kötü, zihinleri ifsad edici şey basıyor. -
-
Bunu twitter'dan takip ediyorum. Moral bozucu acayip.quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümük
https://www.instagram.com/berbatedebiyat/ -
Nasıl sabredip okumuş? news.bbc.co.uk
BBC NEWS | UK | Magazine | The man who reads dictionarieshttp://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7654511.stm -
Bu adam meşhur ya. 2008'in haberiymiş zaten.quote:
Orijinalden alıntı: rat.planet
Nasıl sabredip okumuş?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7654511.stm
Büyük irade gerektiriyor.
Ama bir ara ben de yapardım. Lisedeyken. Bundan 12 sene önce falan yani. Açıp açıp kelime bakardım.
İnsanın bilgisini arttırdığına şüphe yok.
-
Makale okurken bu habere denk geldim.
2-3 cilt sözlük okumak bile bana zor geliyor.Bunu görünce şaşırdım. -
Nasıl Çağatay Akman oldum lan? -
-
Şarkı demişken sen benim şarkılarımı dinledin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Keyf-i Azizince" Müzik Tavsiye Ettiğin konuyu mu diyorsun? Beni alıntıladığında bakmıştım herhalde biraz.quote:
Şarkı demişken sen benim şarkılarımı dinledin mi?
Ama müzik forumu hiç girdiğim bir yer olmadığından bir daha aklıma dahi gelmedi.
Bakarım unutmazsam.
Zaten herhalde Müzik forumu Kitaptan bile düşük reytingli. -
Hayır benim kendi bestelerim yauvquote:
Orijinalden alıntı: E-Nazmi
"Keyf-i Azizince" Müzik Tavsiye Ettiğin konuyu mu diyorsun? Beni alıntıladığında bakmıştım herhalde biraz.
Ama müzik forumu hiç girdiğim bir yer olmadığından bir daha aklıma dahi gelmedi.
Bakarım unutmazsam.
Zaten herhalde Müzik forumu Kitaptan bile düşük reytingli.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok yav, dinlemedim. Hiç bahsetmedin. Atarsan dinlerim ya da söylersen nereden dinleyeceğimi. vamparf'a da güveniyorum güzel dediyse güzeldir.quote:
Hayır benim kendi bestelerim yauv
Alıntıları Göster -
Senin kafan da her daim dumanlı herhalde my Captainquote:
Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E
Bu mesaj silindi.
Ne içiyorsan artık
Ya 4-5 gündür Almanca çalışmaktan ötürü aşırı yüklendim. Dün Jules Verne'in "Le Chateau des Carpathes"ını okurken başıma bir ağrı saplandı, aynı zamanda da döndü biraz. O yüzden dün akşamdan beri bir şey yapmadan yatıp oturdum. Ancak bu akşam tekrar devam ettim çalışmaya.
Hah yani diyeceğim, şu sıralar Antik Yunan tragedyalarına falan sardım bayağı ve daha ziyade tiyatroya da sardım. Keşke rahat rahat okuyup çalışabilsem. Allah'a şükür gene fena çalışmıyorum, iyi okuyorum. Üç buçuk saatte falan 40 sayfa Fransızzca okumuşum dün. Çoğu kişinin 10 sayfa Türkçe okumaya zorlandığını düşününce fena değil. Ama kafam pek kaldırmıyor yüklenmeyi.
Hani hep derler ya işleyen demir ışıldar, yuvarlanan taş yosun tutmaz, hepsi hikaye, hepsi avamı çalışmaya teşvik için uydurulmuş efsane. İnsan dünyada keyif sürmeli. Çalışmak insanı it gibi yıpratıyor. Neyse.
Hasılı diyeceğim, sağ ol reyiz. Beni sizler var ettiniz kariin-i kiramım
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X