Şimdi Ara

Keyif Arabası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackson

keyif arabası dediğin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-el-w126-kasa-300-sel-128928074/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-turkiye-de-gercekten-tek-mercedes-benz-300-sel-1990-siyah-129615051/detay#

böyle olur. Bu araçların keyfi şimdiki arabaların hiç birinde yok.

W126 kasalar benimde aklıma geldi ama bir sorun yarattığında pahalıya patlamasından korkuyorum çünkü 2. Bir araç ve çok sık kullanılmayacak. Ama ilerleyen zamanın projesi olduğu için yapılacağı zaman değişebilir kararım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kopukabuzer

quote:

keyif arabası dediğin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-el-w126-kasa-300-sel-128928074/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-turkiye-de-gercekten-tek-mercedes-benz-300-sel-1990-siyah-129615051/detay#

W126 kasalar benimde aklıma geldi ama bir sorun yarattığında pahalıya patlamasından korkuyorum çünkü 2. Bir araç ve çok sık kullanılmayacak. Ama ilerleyen zamanın projesi olduğu için yapılacağı zaman değişebilir kararım

Şahine ayda bir binersin sürekli sorun çıkarır bu arabaya eşek muamelesi yap yine başını ağrıtmaz. Yanlış hatırlamıyorsam yakıtı 11-14 litre civarı nerdeyse şahinle aynı. İyisini alırsan başın ağrımaz.

optiSpice bir kaç kez yolculuk yaptım tadı damağımda kaldı Günümüz araçlarıyla tabiki aynı performansı gösteremiyor fakat yokuşlarda dip gaz yapmadan rahatça sollama yapabileceğiniz bir araç. Zaten pek hız arabası değil bunlar süspansiyon çok yumuşak. Bununla yapılacak en güzel şey camı açıp yavaş yavaş motor sesini dinleye dinleye gitmek

• Jackson kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım da yakıt tüketimleri 1 TL/KM sınırına epey yakınmış Ya LPG takılacak ya da mecbur yavaş yavaş gidilecek

Kenarda 30 bin lira olsa baştan aşağı güzelce restore edilip evladiyelik binilir aslında.

Sabah sabah nerden yazdınız hocam ya, sekmeleri açtım 300 SEL bakıyorum
  • Fabrika verisi şehiriçi 17,2 l, şehir dışı 13,5 l
    LPG ile %20 fazla yaksa şehiriçi 21 lt, şehir dışı 17 lt'yi gözden çıkarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Biraz baktım da yakıt tüketimleri 1 TL/KM sınırına epey yakınmış Ya LPG takılacak ya da mecbur yavaş yavaş gidilecek

Kenarda 30 bin lira olsa baştan aşağı güzelce restore edilip evladiyelik binilir aslında.

Zaten tüpsüz şahine de binilmez Yakıt tüketimi için 280se de düşünebilirsin şehir içi verisi 13 litre.

Keyif arabası dediğiniz için yazdım bazı bakımları elbet şahinden doğandan fazla. Yağ değişimi, ömrü biten parçaların değişimi şahinden çok daha fazladır. En çok satılan s serisidir fakat parça sıkıntısı yaşatabilir araştırmakta fayda var.

Ama keyfini de verir

Bu arabayla gittiğim yolu 407 ile döndüm sonra tekrar mondeo ile gittim ikisi de d sınıfı ve konforlu araçlar fakat mercedesin tadı başkaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 28 Haziran 2013; 11:28:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Zaten tüpsüz şahine de binilmez Yakıt tüketimi için 280se de düşünebilirsin şehir içi verisi 13 litre.

Keyif arabası dediğiniz için yazdım bazı bakımları elbet şahinden doğandan fazla. Yağ değişimi, ömrü biten parçaların değişimi şahinden çok daha fazladır. En çok satılan s serisidir fakat parça sıkıntısı yaşatabilir araştırmakta fayda var.

Ama keyfini de verir

Bu arabayla gittiğim yolu 407 ile döndüm sonra tekrar mondeo ile gittim ikisi de d sınıfı ve konforlu araçlar fakat mercedesin tadı başkaydı

Kaç senelik baba gibi araba hocam tabiki de parça sıkıntısı masrafı olacak.Bu arabaya ekonomik bir şekilde binmeyi beklemek saflık olur zaten.

2.araba olarak alınıp haftasonları toplamda 100-150 km yapılıp geri otoparka çekilecek bir otomobil.

Keyfini de az buçuk tahmin edebiliyorum bu aracın, yolda görünce de dikkat ediyorum zaten.Yolcularını pamuklara sarıp sarmalayıp götürüyor resmen.

Bu aracın içinde olup da yüzü asık olan adam görmedim daha

• Tofaş' Şahin'e Doğan'a laf atanlar unutmayın ki bir zamanlar herkesin hayalindeki bir kaç modelden biriydi ee böyle oluncada Hem Türk arabaı olması hem de bolca olmasından dolayı kasası çürümekten yok olana dek piyasada 1001 çeşit insanın elinden geçiyor
  • keyif deyince neden insanların aklına koca motorlu amerikanlar geliyor anlamıyorum..

insan fabrikasyon bir varlık mıdır ki herkes aynı şeyi sevsin, aynı şeyi yapsın? hepimiz aynı banttan mı çıktık?

traktör kullanmaktan zevk alan adam da var, bisikletten zevk alan da..
    kırsal bir yerde yaşasaydım su motorundan buggy yapar ona binerdim, şahine niye binilmesin?

• Keyif arabası dediğin T stoplu murat 131 alıp orjinaline sadık kalınarak toplamaktır.. Şahin'den Doğan'dan keyif arabası olmaz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kopukabuzer

quote:

keyif arabası dediğin

Şahine ayda bir binersin sürekli sorun çıkarır bu arabaya eşek muamelesi yap yine başını ağrıtmaz. Yanlış hatırlamıyorsam yakıtı 11-14 litre civarı nerdeyse şahinle aynı. İyisini alırsan başın ağrımaz.

optiSpice bir kaç kez yolculuk yaptım tadı damağımda kaldı Günümüz araçlarıyla tabiki aynı performansı gösteremiyor fakat yokuşlarda dip gaz yapmadan rahatça sollama yapabileceğiniz bir araç. Zaten pek hız arabası değil bunlar süspansiyon çok yumuşak. Bununla yapılacak en güzel şey camı açıp yavaş yavaş motor sesini dinleye dinleye gitmek

Sık kullanmayacağımdan yakıt pekte önemli değil. İşte zaten sorun olmaması için bende orjinal şahin istiyorum ama şimdi düşününce aklıma girmedi değil Mercedesler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

Apaçi olma yolunda ilk adımı başarıyla tamamladınız.
    2.adım şahin veya murat alıp rezilce modifiyelemek.
    3.adım benzinliğe gidip abeee 5 liralık gaz demek.
    4.adım son ses kız meslek önüne şahini çekmek.
    5.adım geceleri sıfır çizmek.
    6.adım şahinle 180 yapmayı denemek ve ölmek.
    -SON-

güzeldi

bu arada 78 model renault 12 tx alıp toplayıp temizleyip hafta sonları kullanmak isterim
  • keyif için değişik arayışlar içindeysen motor al, arabadan daha zevklidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.