Şimdi Ara

Keyifli Bozcaada Tatili Sizi Bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz aylarında sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen kişiler Bozcaada’yı ziyaret ederek farklı bir tatil yaşayabilir. Bozcaada otellerini araştırarak güzel bir konaklamanın kapılarını aralayabilirsiniz.

Bozcaada Çanakkale’de yer alan tatil beldelerinden biridir. Türkiye’de Gökçeada’dan sonra 3. büyük ada olma özelliğine sahip olan Bozcaada Ege Bölgesi’nin kuzeyinde yer almaktadır. Ege Bölgesi’nde 2. büyük ada olan Bozcaada’nın tüm güzelliklerini görme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Bozcaada sakin ve huzurlu tatil yapmak isteyenlerin ilk adresidir. Hareketli ve gürültü dolu bir tatil yerine Bozcaada’ya gelerek huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Bozcaada pansiyonları arasında en çok tercih edilen pansiyonumuz hem uygun fiyatlarla hem de kaliteli bir konaklama hizmeti sunmaktadır.

Bozcaada’da Nerelere Gidilir?

Bozcaada tarihi açıdan gezilip görülmesi gereken yerlerden biridir. Bozcaada’ya geldiğinizde Bozcaada Kalesi’ni görmeden Bozcaada’dan ayrılmamalısınız.

Bozcaada’nın Şarap Fabrikalarını, Ayazma Manastırını, Göztepe’yi, Bozcaada Müzesini, Tarihi Eserleri, Sanat Galerilerini ve Bozcaada’nın birbirinden güzel sokaklarını mutlaka ziyaret edin.

Pansiyonumuz Bozcaada merkezinde bulunduğundan dolayı Bozcaada’nın güzelliklerini rahatlıkla görme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Bozcaada’ya Ulaşım

Bozcaada yaz aylarında hareketlenen tatil merkezlerinden biridir. Bozcaada otelleri yaz ayları geldiğinde dolup taşar. Bu nedenle Bozcaada’ya pek çok ulaşım aracı ile ulaşmak mümkündür.

Bozcaada’yı ziyaret edecek kişiler deniz otobüsü veya arabalı vapur ile ulaşım sağlayabilmektedir. Ayrıca otobüs seferleri ve uçakla Bozcaada’ya ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.

Kaynak: Bozcaada rehberi - Bozcaadam.net

• Bozcaada gezilecek yerler yazımı adaya olan sevgimden dolayı farklı bir perspektifle kaleme aldım. Hem “Bozcaada’da görülecek yerler“, “Bozcaada’da gezilmesi gereken yerler” ve “Bozcaada’da yapılacak şeyler” konularını anlattım hemde yazıya ruhumu kattığım bir Bozcaada Gezi Rehberi ortaya çıkarttım.

Çok detaylı olmasa da direkt faydanıza olacak Bozcaada Gezi Notları ile birlikte “Bozcaada Gezilecek Yerler“, “Bozcaada’da Ne Yapılır?“, “Bozcaada Yapılacak Şeyler“, “Bozcaada Gezilecek Noktalar” ve “Bozcaada’da Nereler Gezilir?” konularına yer verdim.

Bende çok ayrı, özel bir yeri olan Bozcaada‘yı ve Bozcaada‘ya olan sevgimi anlatacağım kısa da olsa.. Sizler ve sizin sevdikleriniz için sevgi yüklü bir kaç satır yazma arzumdan dolayı da üslubumun çok dışına çıkacağım.

Umarım beğenirsiniz.
    http://www.gurmex.com/bozcaada-gezi-rehberi-farkli-ve-sevgi-dolu-gezilecek-yerler.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.