Şimdi Ara

Keyler Geri Alınıyor Almayın Arkadaşlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
5
Favori
20.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde olan yokmu ya alsak 23 liraya sinir geldi dünden beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme yaparken vpn i kapadım. adresi salladım. sadece warehouseda girerken ve sepete eklerken vpn açtım. sanal kart kulandım. akşam red maili geldi.

şimdi tekrar denedim aynı sanal kartla bu sefer baştan sona arjantin vpn açıktı. vpnsiz açtığım rockstar hesabımı kullandım. ödeme onay bekliyor. bakalım inşallah bu sefer almayı umut ediyorum.

Edit: bu girşimim de başarısız oldu alamadım. red edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 23 Aralık 2019; 20:37:21 >
  • Hepsini aynı yaptım 18.30 gibi siparişin maili geldi. 10 dk önce de iptal maili geldi. Paycell kart kullandım ondan mı anlaşıldı diyeceğim ama zannetmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum teşekkür ederim tavsiyelerine uyarak 1 adet Key aldım.

Dün farklı yöntemlerle denedik ama bir türlü alamadık. Son olarak sizin tavsiyenize uyarak sipariş verdim ama bu sefer sanal kart ve kredi kartı yerine banka kartımı kullandım. Sonuç olarak da Key gönderildi. Teşekkürler.

Ayrıca bir kaç gündür benim için bolca vaktini ayırıp yardımcı olan @marshall_fb arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum
  • Urban vpn’yi açtım Arjantin’e ayarladım.
    Arjantin isimlerinden bir hotmail
    Aynı mail ile Socialclub üyeliği
    Google Map’ten Arjantin’de bir sokak ve adres bilgisi aynı şekilde telefon numarası
    Ardından rockstarwarehouse’a giriş yaptım
    Alış işlemini gerçekleştirdim aldığım Google Map bilgileri ile sorunsuz olarak şimdilik teslim edildi key. Urban hep açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheImmense -- 23 Aralık 2019; 21:0:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheImmense

Urban vpn’yi açtım Arjantin’e ayarladım.
    Arjantin isimlerinden bir hotmail
    Aynı mail ile Socialclub üyeliği
    Google Map’ten Arjantin’de bir sokak ve adres bilgisi aynı şekilde telefon numarası
    Ardından rockstarwarehouse’a giriş yaptım
    Alış işlemini gerçekleştirdim aldığım Google Map bilgileri ile sorunsuz olarak şimdilik teslim edildi key. Urban hep açık.
    Ödeme adına ne yazılıyor kart sahibinin ismi mi birde kredi kartıylamı aldınız hocam

• Posta koduna bişey yazılıyormu birde ss li güzel bir anlatım olsa aslında alınır bence

• Ödeme adını doldurmadım kartı kayıt etmek için soruyor onu boş bıraktım posta kodu x ile başlıyordu diye hatırlıyorum bulduğum adreste onu yazdım. Enpara kredi kartı ile aldım.

• Konu sahibine teşekkürler. Keyler genelde gece yarısı 4ten sonra geliyor. Herşeyi harfiyle uygulayıp aldım bir key. Eski hesabımda aktifleşti,rdim oyunu yükledim fakat giriş yapmadım.Sorun olacağını pek sanmıyorum
  • acaba sanal kart limoto gun sonunda sifirlandigi icin mi reddolunuyor
  • Galiba işin püf noktası bu adresi ve telefonu tuuturmak

• şili de 18 tl diyen vardı doğru mu? şili de 18 tl mi?
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Denedım Şili 77 küsür tl en uygun arjantin görünüyor :D
  • Her türlü yöntemi denedim olmuyor

• adsizkovboy kullanıcısına yanıt
    Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheImmense -- 23 Aralık 2019; 21:40:35 >
  • sonunda 55 tl ye rockstarın tr sitesinden alacağım bıktım artık
  • Arkadaşlar, en ince detay bile önemli olabilir. Her şeyi doğru yaptığınızdan emin olun. Mesela ne bileyim gmail hesabındaki doğum tarihi ile social club hesabınızdaki doğum tarihi birbirini tutsun, sonra adres kısmında mantıksız bir şey olmasın (sahte adres oluşturma sitesinde "street" kısmını fatura doldurma yerindeki "direction" kısmına yazın. Telefon numarası 13 haneli olacak ve 54 ile başlayacak, 54'ten sonra 02 ile devam edin. Posta kodu kısmında hiç riske girmeyin N/A yapın.)

Kısacası her şeyi Arjantin'e uyarlayıp yapın. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da social club hesabı oluştururken ülkenizi Arjantin olarak belirtmeyi unutmamanız.

Ben dün bu detayları göz önünde bulundurarak denedim ve anahtarı aldım. Sizin de almanız lazım ama neden olmuyor bir türlü anlamadım.

• Ödeme adını boş bıraktırmıyor kendi adımı yazdım red çekimi red verdi fake ismi yazdım çekim red verdi gta v diye bişey yazdım yine red verdi benden bu kadar alanlara hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Ödeme adını boş bıraktırmıyor kendi adımı yazdım red çekimi red verdi fake ismi yazdım çekim red verdi gta v diye bişey yazdım yine red verdi benden bu kadar alanlara hayırlı olsun
    Ben ödeme yöntemi kısmına "MasterCard" yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Ben ödeme yöntemi kısmına "MasterCard" yazdım.

Alıntıları Göster
    Onuda yaptım malesef yine La autorizacion del pago fallo

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.