Şimdi Ara

Keylogger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bilgisayar üzerinden bir keylogger yaptim gayet iyi bir biçimde çalışıyor kurbanların ekran görüntüsünü falan alıyorum ama bu keylogger i telefona nasıl aticam çok araştırdım ama hep saçma sapan şeyler buldum bu konular da acemiyim yeni başladım lutfen yardımcı olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• heh işte güzel kardeşim bunu diyoz zaten sana program yardımıyla yapmıssın böyle cevaplar verdik o yüzden.

Şey yap sana burada yardımcı olamayız . Bu tür şeyler için farklı forumlar var oralara yaz yardımcı olurlar bunlarla ilgilenen forumlar var. Bu forumdan bu konularda yardım bekleme kimse etmez.Yanlış yerdesin.
  • Burada illegal şeylere yardım edilmez.
  • Bilgisayarda yaptığınız keylogger'ı hangi dilde yaptıysanız benzerini Java/Kotlin/Swift ile Android veya IOS sürümünü yazmalısınız...
  • haXan2849 H kullanıcısına yanıt
    Nasıl yazabiliriz peki detaylı bilgi verirmisiniz

• KURALSIZII K kullanıcısına yanıt
    Masaüstü keylogger yazanın soracağı soru değil bu.
  • Ilk defa yapıyorum zaten acemiyim dediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: KURALSIZII

Ilk defa yapıyorum zaten acemiyim dediğim gibi
    Acemisin demiyor, "kendin yapmamışsın, trolsün" diyor.
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Ne trolu

Diyor ki masaustu keyloggeri yapabilmis birisi mobilde nasil yapacagini hangi yollardan gececegini sormaz zaten bilir diyor sen o keyloggeri hazir bulmussun internetden kendin yapmamissin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 22 Haziran 2019; 19:1:1 >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Yav usta anlamiyomusunz pc de yaptım da androidde nasil yapicam 1 2 gündür bu tür şeylere ilgim oldu zaten bulamiynca hevesim kaçtı Pc de zaten kendim kışlamadım bi program yardımıyla yaptım keyloggeri

heh işte güzel kardeşim bunu diyoz zaten sana program yardımıyla yapmıssın böyle cevaplar verdik o yüzden.

Şey yap sana burada yardımcı olamayız . Bu tür şeyler için farklı forumlar var oralara yaz yardımcı olurlar bunlarla ilgilenen forumlar var. Bu forumdan bu konularda yardım bekleme kimse etmez.Yanlış yerdesin.
    Tamam, hadi inandım, trol değilsin, cevap vereyim:
    Android'de keylogger yapmanın en kolay yolu bir klavye app yazmak, mesela SwiftKey gibi, ve kullanıcıya bunu genel sistem klavyesi olarak kullandırtmak.
    Bu sebeple ben hiçbir 3rd party klavye app kullanmıyorum, özellikle kapalı kod olanlardan uzak durun.
  • gerçekten kendisi böyle bir keylogger programlayabilen kişi (ss falan alan) böyle saçma bir soru sormaz. hem yaptığın iş illegal, hem de troll olduğun belli. kolay gelsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.